Ai litera M în palmă? Trebuie să știi asta, nu ai fi ghicit niciodată!

Ai litera M în palmă? Iată ce trebuie să știi.

Litera „M" este destul de rară, din acest motiv dacă ai un „M" în palmă poți considera că ești special. Dacă apare în amândouă palmele, este un semn foarte bun. 

M-ul este litera succesului, a leadership-ului în chiromanție. 

Despre persoanele care observă litera „M" în palmă se spune că vor avea succes în viață, realizări materiale și un statut extrem de important. De asemenea, aceste persoane au o intuiție specială.

În momentul în care liniile vieții, inimii, capului și sorții se combină în acest mod armonios și creează litera „M” se consideră că poți deveni cel mai bun în domeniul tău de activitate.

Cum îți dai seama că ai litera M în palmă

 

Ia un pix sau o cariocă și accentuează linia credinței și linia inimii din podul palmei stângi. Trasează liniile până în punctul în care acestea devin insesizabile.

Atunci când observați că la capete încep alte două lunii în jos, unite la vârf, astfel încât să îți apară linia M. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel