Alarmant: nici SJU Suceava nu mai are locuri libere în ATI pentru pacienții cu COVID-19

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Spital
Spital

Un nou semnal de alarmă vine din județul Suceava, unde nu mai sunt locuri libere în secția ATI pentru pacienții cu COVID-19.

Secția ATI (Anestezie și Terapie Intensivă) a Spitalul Județean Suceava nu mai are niciun pat liber pentru pacienți infectați cu COVID-19, a transmis marți, Instituția Prefectului, Județul Suceava, printr-un comunicat de presă citat de b1.ro. „Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 311 de paturi libere din care 38 pentru pacienţi COVID-19, 183 în sectorul non-COVID şi 90 pentru zona tampon. La unitatea ATI nu sunt paturi disponibile pentru pacienţi COVID, dar conform precizărilor directorului medical SJU Suceava, dr. Grămadă, locurile la ATI pentru COVID vor fi adaptate în dinamică. De asemenea, la unitatea ATI sunt 14 ventilatoare libere din care două pentru pacienţi COVID-19″, se arată în comunicat.

Marţi s-a înregistrat un nou record de pacienți cu COVID-19 aflați în stare gravă în secțiile ATI, precum și un nou record de decese: 608 pacienți în ATI și 73 de decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel