Alexandra Stan a încercat să se sinucidă, din cauza depresiei: Nu găseam niciun motiv să trăiesc

Alexandra Stan. Captură video Youtube/ Mihai Morar
Alexandra Stan. Captură video Youtube/ Mihai Morar

Alexandra Stan a dezvăluit faptul că a încercat să-și ia viața de două ori, după ce a căzut într-o depresie, din cauza relației tumultoase pe care a avut-o cu fostul ei manager.

Alexandra Stan a trecut printr-o adevărată dramă în perioada în care a fost într-o relație cu Marcel, cel ce i-a fost și manager. Pe lângă faptul că acesta a băgat-o pe artistă în spital, în urma unei bătăi foarte grave, Alexandra Stan a mărturisit acum faptul că, în realitate, lucrurile au stat și mai rău de atât. Din cauza faptului că nu se regăsea deloc în acea perioadă, vedeta a căzut într-o depresie adâncă și a încercat să-și pună capăt zilelor, în mai multe rânduri.

Alexandra Stan: Ei voiau să mă cunoască și eu nu mai voiam să trăiesc.

"Când ți se inserează niște gânduri în cap, tinzi să le crezi, iar tu nu le gândești conștient. Alegerile pe care le-am făcut eu atunci nu veneau din lumină, veneau din întuneric. Mi se părea o prostie creștinismul, credința în general. Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam la un moment dat să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri bune, nu sunt din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Lili Sandu s-a refugiat în ALCOOL, după naștere: Mi-a fost rușine să vorbesc. Pe podeaua băii, când nu mai poți...


Eram în Elveția la un concert, unde în munți și luasem pastile de somn, ca să nu mă mai trezesc. A venit tatăl meu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu. La evenimentul ăla era și președintele Elveției de la acea vreme, veniseră toți să mă cunoască, era o petrecere privată la o stațiune de schi. Ei voiau să mă cunoască și eu nu mai voiam să trăiesc.", a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu cu Mihai Morar, potrivit Spectacola. 

Tatăl vedetei a încercat să o avertizeze

Mai mult, artista spune că tatăl ai a încercat să o avertizeze cu privire la iubitul și managerul ei, spunându-i că acesta îi oferea mai puțini bani decât merita, însă ea nu a vrut să-l creadă. Artista spune că era orbită de dragostea pe care i-o purta lui Marcel.

 

"Tata îmi zicea mereu că a văzut mailuri, că a auzit niște discuții în care promoterii îi spuneau faptul că era vorba despre alte sume decât cele pe care mi le spunea mie Marcel. Eu una două mă duceam și le ziceam lor, lui Marcel și lui Andrei, iar ei ziceau ...

Citește continuarea pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel