Alte 3 decese din cauza gripei. Până la prânz, bilanț total 61 de morți

Dana Lascu |
Data publicării:
UPU
UPU

Avem EPIDEMIE și gripa continuă să facă ravagii. Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a anunțat, în urmă cu câteva minute, că a fost confirmată infectarea cu virus gripal pentru trei noi pacienți care au decedat, ridicând bilanțul total al acestui sezon gripal la 61 de morți.

Conform datelor Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor, trei noi decese au fost confirmate cu virus gripal, astăzi până la prânz. Acestea sunt:

Cazul 59. Bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Iași, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiții medicale preexistente și despre care nu se știe dacă era sau nu vaccinat.

Data decesului: 31/01/2019

Cazul 60. Bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Vrancea, confirmat cu virus gripal tip A, în curs de subtipare, având condiții medicale preexistente, dar care nu era vaccinat anti-gripal.

Data decesului: 25/01/2019

Cazul 61. Bărbat în vârstă de 56 de ani, din județul Hunedoara, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, fără condiții medicale preexistente și nevaccinat anti-gripal.

Data decesului: 26/01/2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel