Amenințări de oprire a vaccinării în Argeș. Medici și asistente, neplătiți de două luni

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccin COVID-19. Foto: Pexels
Vaccin COVID-19. Foto: Pexels

Medici si asistente de la centrele de vaccinare din Argeș amenință că opresc imunizarea împotriva infecției COVID întrucât nu au fost plătiți.

Medici și asistente de la centrele de vaccinare din judeţul Argeş avertizează că nu vor mai imuniza întrucât nu au mai fost plătiți de două luni. Aceștia susțin că dacă lucrurile nu se vor rezolva, ei ar urma să depună actele pentru neplată şi să oprească vaccinarea din data de 1 aprilie. Medicul Mariana Boşneag, coordonatorul celui mai mare centru de vaccinare din Piteşti, susține că a anunțat situaţia la toate instituţiile. ”Am făcut cereri şi memorii către Prefectura. Argeş, DSP, Primărie, Parlament. Nu am primit niciun răspuns. Singura reacţie a venit de la şefa DSP, care mi-a spus că va trimite banii atunci când îi va primi.

Banii trebuie să vină de la Ministerul Sănătăţii la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) iar DSP trebuie să îi trimită la primării, pentru că majoritatea centrelor activează în spaţii puse la dispoziţie de primării. Cei din centrele de vaccinare lucrează în afara programului. Nimeni nu a primit niciun ban. Lumea se întreabă dacă nu cumva totul a fost o minciună şi dacă merită, în aceste condiţii, să mai vină sau nu”, a afirmat Mariana Boșneag, potrivit Antena 3.

O situație similară ar fi și în județul Gorj, susțin surse Antena 3.

 





 





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel