Copil de doi ani, salvat cu ajutorul informațiilor primite telefonic prin 112

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un copil de doi ani a fost salvat de la moarte de indicaţiile date prin telefon de un pompier

Un copil de doar doi ani care s-a înecat cu o bomboană a fost salvat cu ajutorul informațiilor primite prin 112.

Acum e bine, da?
- Respiră?
Apelant:
- Da!
- Respiră! 

Dialogul a fost postat pe pagina de socializare a ISU Argeș și redă convorbirea cu apelantul, care anunța că un copil de doar doi ani s-a înecat cu o bomboaă. Dispecerul, un plutonier major, a oferit indicațiile necesare celor doi adulți, care au reușit să salveze copilul. „În cursul zilei de ieri, un apel pe numărul unic de urgență 112 a fost preluat de dispecerul nostru plutonier major Burcea Adrian. Apelantul anunța că un copil de numai doi anișori s-a înecat cu o bomboană, nu mai are nicio reacție și are nevoie urgentă de ajutor.
Evenimentul a avut loc în localitatea Bughea de Jos și cele mai importante lucruri sunt că apelul a fost făcut rapid, iar apelantul, alături de încă o persoană au reușit să pună în practică indicațiile lui Adrian.

Dispecer:
- Încercați să-l puneți cu fața în jos.
- Puneți-l pe antebraț, pe mână, da?
- Bateți-l pe spate!
Instrucțiuni care au salvat copilul, reușind să-l ajute să elimine bomboana care îi bloca respirația”, scrie pe pagina de Facebook a ISU Argeș.

 

Copil salvat cu ajutorul informație Dispecer: ????☎️- Acum e bine, da? ????☎️- Respiră? Apelant: ????- Da! ????- Respiră! ...

Publicată de ISU Argeș pe Joi, 18 februarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel