Americanii vaccinați împotriva COVID nu trebuie să mai poarte mască

Florina Pop |
Data publicării:

Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) din SUA a anunțat că americanii vaccinați cu ambele doze de ser împotriva COVID nu trebuie să mai poarte măști sau să respecte distanțarea socială, indiferent de loc sau dimensiunea adunării.

Americanii vaccinați împotriva COVID cu ambele doze de ser nu mai sunt obligați să poarte măști sau la distanță fizică, indiferent de loc sau dimensiunea adunării, a anunțat joi, 13 mai, CDC.

”Oricine este complet vaccinat poate participa la activități în interior și în aer liber, mari sau mici, fără să poarte o mască sau să se distanțeze fizic. Cu toții am tânjit după acest moment în care putem reveni la un anumit sentiment de normalitate. Acesta este un moment incitant și puternic. (...) s-ar putea întâmpla doar datorită muncii făcute de atât de mulți care s-au asigurat că avem administrarea rapidă a trei vaccinuri sigure și eficiente”, a afirmat directorul CDC, Rochelle Walensky, potrivit webmd.

Oficialul american a mai precizat că persoanele simptomatici ar trebui să poarte în continuare măști, iar cei care sunt imunocompromiși ar trebui să discute cu medicii lor pentru îndrumări suplimentare. CDC recomandă călătorilor să poarte măști în timp ce se află în avioane sau trenuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel