AN ȘCOLAR 2020-2021. Morcan, președinte CJE Constanța: Ce măsuri VOR ELEVII să fie luate pentru la toamnă

Dana Lascu / 04 aug 2020 / 21:12
Elev, coronavirus, școală
Elev, coronavirus, școală

Președintele Consiliul Județean al Elevilor Constanța, Silviu Morcan, a vorbit la Interviurile DCNews despre așteptările elevilor de la noul an școlar în contextul pandemiei COVID-19. 

Silviu Morcan, președintele Consiliul Județean al Elevilor Constanța, spune că noul an școlar, 2020-2021, ar trebui să înceapă în condiții de maximă siguranță, dată fiind pandemia de COVID-19. Morcan a arătat, la Interviurile DCNews, că pentru asta avem nevoie de decizii ferme din partea autorităților.

„Consider că anul școlar trebuie să înceapă în condițiile pe care le impune situația epidemiologică, în primul rând. Și consider că autoritățile ar trebui să facă în așa fel încât anul școlar să înceapă în condiții optime, în condiții de maximă siguranță, așa cum e necesar, dar să nu uite că elevii au nevoie de decizii ferme. Momentan avem niște scenarii incerte, care nu asigură practic nimic concret în sistem”, a spus Silviu Morcan.

Cum ar trebui să arate noul an școlar și ce măsuri de siguranță suplimentare trebuie luate, aflați pe DCNews. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy