AN ȘCOLAR 2020-2021. Morcan, președinte CJE Constanța: Ce măsuri VOR ELEVII să fie luate pentru la toamnă

Dana Lascu |
Data publicării:
Elev, coronavirus, școală
Elev, coronavirus, școală

Președintele Consiliul Județean al Elevilor Constanța, Silviu Morcan, a vorbit la Interviurile DCNews despre așteptările elevilor de la noul an școlar în contextul pandemiei COVID-19. 

Silviu Morcan, președintele Consiliul Județean al Elevilor Constanța, spune că noul an școlar, 2020-2021, ar trebui să înceapă în condiții de maximă siguranță, dată fiind pandemia de COVID-19. Morcan a arătat, la Interviurile DCNews, că pentru asta avem nevoie de decizii ferme din partea autorităților.

„Consider că anul școlar trebuie să înceapă în condițiile pe care le impune situația epidemiologică, în primul rând. Și consider că autoritățile ar trebui să facă în așa fel încât anul școlar să înceapă în condiții optime, în condiții de maximă siguranță, așa cum e necesar, dar să nu uite că elevii au nevoie de decizii ferme. Momentan avem niște scenarii incerte, care nu asigură practic nimic concret în sistem”, a spus Silviu Morcan.

Cum ar trebui să arate noul an școlar și ce măsuri de siguranță suplimentare trebuie luate, aflați pe DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel