Andrei Baciu: Coronavirus în România, INTERVIU exploziv la DC News și DC Medical

Dana Lascu / 10 Martie 2020 / 23:18
EXCLUSIV
Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical
Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, vine la interviurile DC News și DC Medical, miercuri, de la ora 09.30 și retransmis de la ora 19.00. Tema discuției va fi epidemia de coronavirus în România.

Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, instituție aflată în prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus, vine miercuri, de la ora 09.30 și retransmis seara, de la ora 19.00, la Interviurile DC News și DC Medical, pentru a da cele mai noi detalii legate de lupta cu epidemia de coronavirus în România. 

Jurnalistul Val Vâlcu și invitatul său vor vorbi, printre altele, despre povara cazurilor de coronavirus pusă pe umerii sistemului sanitar românesc: cum vor face față spitalele, cum ne vom proteja medicii, cu ce personal medical se va lucra în cazul în care epidemia escaladează, ce vom face cu medicamentele și materialele sanitare necesare și ce măsuri drastice e pregătit să ia statul român ca să împiedice repetarea unei situații ca aceea din Italia. 

Interviul, unul care se anunță exploziv, va fi difuzat de la ora 09.30, simultan, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, și redifuzat, în reluare, seara, de la ora 19.00, dar și în weekend. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy