Andrei Baciu: Românii care au cont pe platforma de vaccinare vor putea programa alte 1.000 de persoane

DCMedical Team / 23 apr 2021 / 18:12
Dr Andrei Baciu. Foto: Facebook
Dr Andrei Baciu. Foto: Facebook

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, spune că românii care au cont pe platforma de vaccinare vor putea programa alte 1.000 de persoane, față de 9, cât era permis inițial.

Românii care și-au făcut cont pe platforma de vaccinare vor putea programa chiar și alte 1000 de persoane, față de pragul de doar 9 persoane, numărul convenit inițial de autorități. 

Anunțul a fost făcut de secretarul de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte al Comitetului de coordonare a activităților privind vaccinarea, Andrei Baciu, în contextul în care numărul românilor care se înscriu pe lista de așteptare pentru vaccinare este în continuă scădere.

"În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare. Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane. Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane", a anunțat vineri Andrei Baciu.

"Vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!", este mesajul secretarului de stat în Ministerul Sănătății, citat de Antena 3. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy