Angajat NATO, infectat cu coronavirus: ce măsuri s-au luat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Un angajat NATO a fost testat pozitiv la coronavirus, după ce a fost într-o vacanță în nordul Italiei. De asemenea, un angajat al Disneyland a fost testat pozitiv. Acesta nu a intrat în contact cu vizitatorii.

NATO a anunţat luni un prim caz de infectare cu coronavirus în rândul personalului său de la sediul din Bruxelles. Angajatul se află acum în autoizolare la domiciliu, după ce a acuzat febră şi o stare generală proastă la revenirea dintr-o vacanţă în nordul Italiei, notează agerpres.ro. Toţi colegii angajatului testat pozitiv au fost informaţi prompt şi lucrează acum de acasă, a precizat NATO într-un comunicat.
NATO a decis să suspende temporar anumite deplasări ale angajaţilor şi le-a recomandat să lucreze de acasă.

De asemenea, un muncitor din cadrul Disneyland Paris a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în weekend, a anunţat luni un purtător de cuvânt al parcului tematic, citat de aceeași sursă.
Angajatul care lucrează la întreţinerea parcului tematic nu a intrat în contact cu vizitatorii, iar Disneyland Paris rămâne deschis, dar angajaţii care au intrat în contact cu persoana infectată vor fi controlaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel