Angela Rusu, semi-paralizată: Mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Medicamentele mi-au atacat creierul

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Angela Rusu - Foto: Instagram Angela Rusu
Angela Rusu - Foto: Instagram Angela Rusu

Angela Rusu a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Cum era să ajungă în scaun cu rotile din cauza unui diagnostic greșit pus de medicii din SUA.

Angela Rusu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, acela în care a fost la un pas de paralizie, după ce medicii din SUA i-au pus un diagnostic greșit.

"Din cauza oboselii, a epuizării, am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat. Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. 

În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect. Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit.

Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă.

Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit cântăreața, în emisiunea "La Măruță" de la PRO TV, potrivit Spectacola.ro

Angela Rusu a povestit că soțul ei, Marius, i-a stat mereu alături și i-a spus că nu o părăsește nici dacă ar fi într-un scaun cu rotile.

"A zis că nu mă părăsește, chiar dacă aș fi într-un scaun cu rotile", a spus ea. 

Mai mult, Angela Rusu a mai spus că: "foarte mulți artiști iau multe antidepresive, nu rezistă. Este un sacrificiu foarte mare. Fără medicamente nu ai cum să reziști”.

Vezi și: Dana Săvuică, despre diagnosticul primit pe foaia de analize: Am vrut să știu ce e cu mine. De 10 ani duc frica asta

Angela Rusu, afectată de depresia postnatală: "Plângeam foarte mult. Aveam impresia că nu-mi mai pasă de cea mică"

Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară, la vârsta de 46 de ani. Chiar dacă toată lumea a crezut faptul că interpreta de muzică populară este în culmea fericirii, după ce a adus pe lumea a treia fată, realitatea a fost cu totul diferită. Artista a povestit faptul că s-a ales cu o depresie destul de serioasă după naștere, care s-a rezolvat extrem de greu.

"A fost foarte greu, pentru că vorbim despre depresia postnatală pe care am avut-o. La mine problemele au început cu două luni înainte să nasc. Am început să am insomnii, mă simțeam foarte rău, nu mă regăseam nicicum. A fost o sarcină ușoară, din punctul de vedere a sănătății, dar începeam să am tot felul de gânduri. Medicii se așteptau să nasc mai repede, să nu duc sarcina până la capăt și una peste alta au dat într-o depresie", a declarat Angela Rusu, în urmă cu câteva luni, tot la PRO TV. 

Vedeta a fost încercată de diferite stări, în acea perioadă, simțind faptul că fiica sa nou-născută îi va îngrădi toată libertatea. Mai mult, chiar dacă a dat deja naștere a doi copii, care au 20, respectiv 27 de ani, aceasta spune că nu mai știa să facă nimic. Ba mai mult, ajunsese în situația în care o trata pe Măriuca cu indiferență.

Eugenia Șerban, după lupta cu două cancere: Mă duceam la chimio fardată, mulată toată. Acolo erau 10 persoane pe care se vedea sfârșitul. Eram cea mai TÂNĂRĂ

"După ce am ajuns acasă cu fetița, de la spital, pentru că în spital am fost ok, mi-am dorit-o mult pe Măriuca pentru care am făcut 4 fertilizări in vitro, dar când am ajuns acasă m-a apucat o panică generală. Parcă nu mai știam să fac nimic. M-am simțit ca într-o colivie și parcă se termina lumea, nu mai aveam libertatea pe care o aveam înainte, mă gândeam că orice lucru mă depășește. La prima băiță am avut niște emoții, am sunat-o pe fata mea să o întreb. Plângeam foarte mult, mă simțeam inutilă.

Am pus și câteva kilograme în plus, adică 22, și vedeam cum arăt și nu mă simțeam bine. Nu mai aveam putere, nu a fost deloc ușor. Am ajuns la un moment dat în situația în care aveam impresia că nu-mi mai pasă de cea mică", a mai spus Angela Rusu.

Sucul care topește grăsimea de pe burtă și elimină pietrele la rinichi. Îl poți bea oricând pe timpul zilei

Angela Rusu a apelat la ajutorul specialiștilor

Această situația a durat luni de zile, iar Angela Rusu a reușit să își revină doar cu ajutorul unui specialist, dar și cu un tratament.

"Am apelat la un medic psihiatru, care mi-a spus ce va urma, m-a ajutat să gestionez. Mi-a dat și medicamente și doar așa am putut să îmi revin. După luni bune de zile mi-am revenit. E una să ai copil la 30 de ani și alta la 47 de ani. Fata mea se descurcă mult mai ușor cu fetița ei. Mie acum mi se părea totul imposibil. Nu mai aveam chef de viață.", a mai spus interpreta de muzică populară.

"Nu voiam să ies din casă, ieșeam doar pe terasă. Nu voiam să socializez", a mai spus Angela Rusu. 

Soțul Angelei Rusu, foarte afectat de cele întâmplate. Ce a spus despre acea perioadă. "După 3-4 luni i-am zis....citește în continuare pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel