Aproape 60.000 de persoane de peste 55 de ani, programate la vaccinare cu AstraZeneca

Angela Sabău |
Data publicării:

Aproape 60.000 de persoane cu vârsta de peste 55  ani s-au programat la vaccinare cu AstraZeneca, în ultimele 24 de ore.

 

 

Din momentul ridicării restricției de vârstă pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca, 59.522 persoane cu vârsta de peste 55 de ani s-au programat prin intermediul platformei informatice dezvoltate de STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Dinte aceștia, 33.797 sunt persoane cu vârsta de peste 65 de ani.

Anunțul eliminării restricției de vârstă a fost anunțată luni, după ce rezultatele mai multor studii au arătat că serul este bun și pentru persoanele peste această vârstă.

Vaccinul produs de AstraZeneca a fost cel de-al treilea aprobat în Uniunea Europeană, după cele produse de Pfizer BioNtech și Moderna.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel