ARPIM: Cecilia Radu este noul vicepreședinte

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cecilia Radu
Cecilia Radu

Cecilia Radu este noul vicepreședinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), ales în cadrul Adunării Generale desfășurate la finalul lunii iunie. 

Alegerea unui nou vicepreședinte a venit în contextul tranziției fostului ocupant al acestei poziții, Serge Nicollerat, într-o funcție de General Manager în altă țară. În board-ul ARPIM a fost ales și un nou membru: Sévan Kaloustian.
Cecilia Radu se alătură la conducerea ARPIM Alinei Culcea, președinte ARPIM, și lui Attila Fejer, vicepreședinte ARPIM, care își păstrează pozițiile ocupate și până în prezent. Înainte de a fi aleasă vicepreședinte, Cecilia Radu a fost membru în Board-ul ARPIM, începând din februarie 2019, potrivit unui ocmunicat remis presei. 
Cu o experiență de 19 ani în industria farmaceutică, Cecilia Radu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, după care a activat în industria farmaceutică, parcurgând toate treptele profesionale, de la reprezentant medical la poziții de management, atât în companii farmaceutice producatoare de medicamente inovative, cât și de medicamente generice. 
,,Trăim vremuri provocatoare, dar pline de oportunități pentru industria farmaceutică. De aceea, îmi doresc să profit de această ocazie pentru a contribui semnificativ, împreună cu colegii din conducerea ARPIM, la reformarea sistemului de sănătate din România, în beneficiul pacienților”, a declarat Cecilia Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel