Arsuri ușoare la nivelul feței și mâinilor în cazul unui copil din Tulcea

Adisa Codruț |
Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

Un puști de 14 ani are arsuri pe mâini și față în urma unui incendiu dintr-un apartament din Tulcea.

Arsuri ușoare. Un copil de 14 ani s-a ales cu arsuri pe mâini şi faţă după un incendiu care a izbucnit joi în apartamentul din municipiul Tulcea în care se afla, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu.

Deflagraţia a fost produsă de mai multe recipiente aflate sub presiune şi de un scurtcircuit, iar pentru stingerea focului au intervenit zece pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie la înălţime şi un vehicul SMURD.

"Copilul s-a autoevacuat împreună cu animalul de companie al familiei în balcon, până a fost evacuat de pompieri. Băiatul a suferit arsuri uşoare la nivelul membrelor superioare şi feţei", a menţionat Daciu, potrivit Agerpres. El a mai spus că în urma incendiului au fost degradate toate bunurile dintr-o cameră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel