Aurelia Cristea, inițiatoarea legii anti-fumat, are COVID: M-am testat imediat ce am avut simptome

Adisa Codruț |
Data publicării:
Plămâni. Foto: Pexels
Plămâni. Foto: Pexels

Aurelia Cristea, inițiatoarea legii împotriva fumatului, spune că s-a îmbolnăvit de infecția COVID și s-a autoizolat acasă.

Aurelia Cristea precizează pe rețelele sociale că s-a infectat cu noul coronavirus. ”Nu este o formă gravă, dar nici plăcută nu a fost până acum”, mai spune inițiatoarea legii împotriva fumatului.

Aceasta amintește că a respectat toate măsurile și nu știe cum a luat virusul: ”Medicii spun că e transmitere comunitară, sunt mulți asimptomatici. M-am testat imediat ce am avut simptome și m-am autoizolat. Ne îngrijim acasă, trei membri ai familiei. Asteptam rezultatul pentru al patrulea. Unul singur e negativ pana acum”. Aurelia Cristea afirmă că evoluția bolii este ”diferită de la o zi la alta”, iar ”când crezi că ești mai bine te lovește din nou”/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel