Băiețel de un an și două luni din județul Galați, suspect de coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:

Un copil de un an și două luni, suspect de coronavirus, a fost dus la Spitalul de Boli Infecțioase Galați.

Băiețel, coronavirus. Medicul Gabriela Lupășteanu de la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați spune că a fost preluat, marți seara, 3 martie, un pacient de un an şi două luni, din satul gălățean Pechea, care a intrat în contact cu tatăl, care se află în a opta sau a noua zi de izolare după ce a revenit din Italia pe 23 februarie. ”Sunt cinci membri ai familiei, niciunul nu prezintă simptomatologie. Pacientul s-a prezentat cu rinoree apoasă, febră 39,5, dispnee şi tuse productivă. Momentan, starea pacientului este stabilă. S-au recoltat probe ce urmează a fi trimise la Bucureşti pentru investigaţii suplimentare", a declarat, Gabriela Lupăşteanu, potrivit Agerpres.

La același spital se mai află trei adulţi şi doi copii, de trei şi cinci ani, toţi testaţi negativ pentru coronavirus. 429 de oameni din același județ sunt izolați la domiciliu, iar 4 sunt în carantină în spaţii special amenajate de autorităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel