Cazul asistentului român suspect de coronavirus. Tudor Ciuhodaru, „consternat”. Ce trebuia făcut

Adisa Codruț |
Data publicării:
Foto Facebook / Tudor Ciuhodaru
Foto Facebook / Tudor Ciuhodaru

Medicul Tudor Ciuhodaru s-a declarat consternat de măsurile luate de autoritățile din România împotriva coronavirusului în cazul asistentui medical întors din Germania.

Autoritățile nu sunt în stare să gireze cum trebuie cazul asistentului medical internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, suspectat că ar fi infectat cu coronavirus, atrage atenția dr  Tudor Ciuhodaru. 

„Sunt absolut consternat de măsurile luate de autorităţi. Să ne aducem aminte de cazul Franţei, care în 10 minute de la primul caz suspect de coronavirus, erau cu testele în mână, iar suspecţii erau izolaţi corect. Aici e vorba de un cadru medical care tratează pacienţi cu coronavirus", a declarat el EXCLUSIV pentru DC News.

De ce sunt ineficiente măsurile luate de autoritățile române și care este cea mai mare problemă care trebuie urgent rezolvată pentru a împiedica o eventuală răspândire a infecției cu coronavirus în țara noastră, aflați pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel