EXCLUSIV Băutura care topește grăsimea. Alexander Florescu: Se bea pe stomacul gol

Băutura care topește grăsimea se bea neîndulcit, pe stomacul gol. Rezultatele sunt fantastice.
Băutura care topește grăsimea are rezultate fantastice. Se bea pe stomacul gol și arde grăsimile. Chiar dacă nu are un gust prea plăcut, acesta face minuni în cazul persoanelor care vor să slăbească.
Ceaiul de chimen arde grăsimile
Alexander Florescu, instructor de fitness, a fost invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical. Acesta a vorbit despre efectele pe care ceaiul de chimen le are asupra kilogramelor nedorite.
Chimenul nu numai că face ca metabolismul să funcționeze mai repede, dar reduce și poftele. Un studiu publicat în revista Complimentary Therapies in Clinical Practice a fost primul care a dezvăluit potențialul pe care semințele de chimen îl au pentru dietă. Folosirea acestui condiment te poate ajuta să slăbești mai repede și să influențezi în mod pozitiv profilul de grăsime al organismului, reducând nivelul lipidelor dăunătoare din sânge, potrivit Healthy and Natural World
”Este foarte, foarte bun în procesul de slăbire ceaiul de chimen. Este un ceai termogenic, care ajută la arderea grăsimii. Le-am spus asta și persoanelor cu care lucrez și a dat rezultat foarte bun.
Am mai auzit și de oțetul de mere folosit în salate, ajută foarte mult în procesul de slăbire, însă nu am pus accentul pe el. Am pus accentul pe ceaiul de chimen și pe ceaiul alb, pe care îl putem consuma înainte de fiecare antrenament. Ne ajută mult la arderea grăsimilor.
Ceaiul de chimen trebuie să îl consumăm pe stomacul gol, în loc de apa cu lămâie. Semințele de chimen le luăm și le punem într-un ibric, le lăsăm să se prăjească 30 de secunde, după care facem acest ceai, neîndulcit. Pentru unele persoane gustul nu este unul foarte bun, pentru altele, da”, a spus Alexander Florescu, instructor de fitness, la Pastila de Frumusețe.
Ceaiul de chimen, beneficii
Ceaiul de chimen, care este adesea folosit ca un condiment în bucătăria mondială, este o plantă valoroasă care este adesea consumată datorită proprietăților medicinale și aromatice și are multe beneficii pentru sănătate.
Chimenul, care este o plantă cultivată și utilizată în Orientul Îndepărtat, în special în China și India, este cultivat și în estul Anatoliei și în regiunile mediteraneene din țara noastră.
Oamenii de știință iranieni de la Universitatea de Științe Medicale Shahid Sadoughi au inclus în studiul lor 88 de femei considerate supraponderale sau obeze. Aceștia le-au împărțit la întâmplare în două grupuri.Un grup a mâncat zilnic 3 grame de pudră de chimen, amestecată în 5 grame de iaurt.
Grupul de control a consumat și el iaurt, dar fără niciun adaos. Ambele grupuri au primit sfaturi dietetice și și-au redus aportul caloric zilnic cu 500 de calorii.
Au fost luate diferite măsurători și parametri corporali înainte de studiu și după 3 luni de dietă. Femeile care mâncau chimen, au pierdut cu 3 lire sterline (1,4 kilograme) mai mult în comparație cu cele din grupul fără chimen.
Mai impresionant este faptul că membrele grupului cu chimen au scăzut procentul de grăsime corporală cu 14,64%, ceea ce este aproape triplu față de pierderea de grăsime de 4,91% înregistrată de grupul de control. Se pare că datorită adaosului de condiment care arde grăsimile.
Femeile din grupul de tratament au înregistrat, de asemenea, niveluri reduse de colesterol la post, trigliceride (un tip de grăsime asociat cu ateroscleroza, bolile de inimă și diabetul) și colesterol LDL (rău), în timp ce nivelurile lor de colesterol HDL (bun) au crescut.
Vezi mai multe în VIDEO:
-
Diferența dintre medic specialist și medic primar16.09.2025, 21:22
-
Diferența dintre control medical și consult medical16.09.2025, 18:50
-
-
Alimentele care provoacă inflamație în organism16.09.2025, 15:49
-
Robert Redford a murit la 89 de ani16.09.2025, 15:36
Educaţie pentru sănătate predată de medici în şcoli. Conf. univ. dr. Horațiu Moldovan: Vom trăi mai mult. Copiii noştri vor trăi mai mult şi mai bine
Transplantul hepatic, etape. Dr. Dragoș Romanescu: Operație foarte dificilă
Totul despre cancerul colorectal. Dr. Eliza Gangone (SANADOR), la DC Medical și DC News
Limfedemul, complicația ascunsă după operația de cancer mamar. Ramona Schenker: Invalidantă pentru paciente
Inovația farma în comunism. Cătălin Radu, Bristol Myers Squibb: Nu se încuraja diferența de opinii
Parteneriat real pentru sănătate. Cătălin Radu (Bristol Myers Squibb): Am adus milioane. Nu cerem cadouri, ci facilități fiscale
Tumorboard, rol esențial în cazul pacientului oncologic. Conf. univ. dr. Michael Schenker: Entitate extrem de importantă
Chirurgia viitorului: vor putea roboții să opereze singuri. Dr. Mugurel Bosînceanu: Chirurgul își asumă întreaga responsabilitate
Colica biliară: simptome și cauze. Alimentele care o provoacă. Dr. Oana Dolofan: Durerea iradiază în umăr sau în spate
Apneea obstructivă în somn, factorul ascuns care îți compromite sănătatea respiratorie. Dr. Ela Bănică: Află prea târziu
Câte scaune pe zi e normal să ai? Primul semn că ești constipat
Când poți face a doua procedură FIV, dacă prima nu a ieșit. Lucia Luchian, vești bune pentru cupluri
Spitalele, evaluate de noi inspectori. Mesajul care poate duce la demiteri
Urgențe urologice: semnele care cer intervenție imediată. Dr. Bogdan Pârlițeanu explică
Depresia, boală a dezechilibrelor cerebrale. Prof. dr. Adela Magdalena Ciobanu: Poate duce până la cancer
Spitalele primesc mai mulți bani pentru salarii decât pentru tratamente. Conf. univ. dr. Horațiu Moldovan: Nu se încurajează munca
Dr. Oana Dolofan spune cu ce afecțiuni severe se confundă durerea de stomac
Cancerul care se poate moșteni. Dr. Eliza Gangone (SANADOR), avertisment pentru părinți
Acces inegal la sănătate. Radu Gănescu: Zona rurală este foarte deficitară la serviciile medicale. Pacienții ajung târziu
Accesul inegal la servicii medicale pune în pericol sănătatea românilor și exercitarea democratică.