Băutura-minune a toamnei care topește colăceii de pe burtă

Sezonul de toamnă este ideal pentru începerea unei cure de detoxifiere, care, pe lângă faptul că te scapă de toxine, te ajută și la scăderea în greutate. Este esențial aportul de vitamina C, mai ales dacă știi că ești sensibil la schimbările bruște de temperatură.

Potrivit Incrediblystunningpictures, există o combinație care te ajuta sa scapi de tesutul adipos de pe burta rapid și fără sacrificii foarte mari. Tot ce trebuie să faci este să introduci în alimentația ta un mix plin de vitamine.

Mixul care accelerează metabolismul

Principalul ingredient din acest mix este grapefruitul, plin de vitamine și minerale, mai ales acum când vremea se răcește, vitamina C din fruct îți va consolida sistemul imunitar și va accelera procesul de ardere al grăsimilor.

Tot ce ai nevoie pentru a obține acest efect este să amesteci 1 cană de suc de grapefruit proaspăt cu 1 lingură de miere de albine și 2 lingurițe de oțet de cidru de mere. După ce ai amestecat produsele, asigură-te că la 20 de minute după ce ai mâncat l-ai consumat. Menține acest obicei două săptămâni, după fiecare masă și apoi după o pauză de o săptămână poți să reiei obiceiul.

Beneficiul citricelor

În cazul în care nu ai un grapefruit  la îndemână, poți să înlocuiești sucul de grepfruit cu cel de portocale sau de lămâie.

Având în vedere că toate citricele sunt extrem de bogate în vitamine mai ales C, A, B5  dar și calciu, potasiu și fibre, îi vei oferi organismului tău o adevărată gură de sănătate. Ca să nu uităm nici de beta carotenul și licopenul regăsiți în citricice, doi dintre cei mai puternici antioxidanți și indispensabili sănătății tale mai ales în sezonul rece.

Sucul de citrice este recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce cantitatea de zahăr și de amidon din sânge.

Mierea de albine este un bun substitut pentru zahărul rafinat și este extrem de hrănitoare pentru corpul tău, în timp ce oțetul de cidru de mere te va ajuta să reduci pofta de mâncare și să ai senzația de sațietate un timp îndelungat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel