Beatrice Mahler, despre tulpina britanică: e nevoie de protecție suplimentară

DCMedical Team |
Data publicării:
Dr Beatrice Mahler. Foto: Agerpres
Dr Beatrice Mahler. Foto: Agerpres

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, a explicat de ce este nevoie de protecție suplimentară împotriva noii tulpini britanice a virusului pandemic.

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” explică de ce ar trebui să ne gândim la o protecție suplimentară, atunci când vine vorba despre noul coronavirus. Potrivit ei, noua tulpină britanică a virusului pandemic, care este mult mai contagioasă, impune o protecție suplimentară. 

„Sunt tot mai multe foruri internaționale care susțin nevoia de protecție suplimentară atunci când vorbim de tulpina britanică pentru că riscul de contagiune și gradul de contagiune al acesteia este mare.
Recomandările sunt pentru o mască cu grad de filtrare crescută, iar dacă acest lucru nu este posibil, pentru că totuși aceste măşti sunt destul de scumpe, sunt eficiente și măștile chirurgicale care să fie acoperită de o mască textilă dintr-o țesătură cât mai densă", a spus pentru Antena 3, managerul institutului "Marius Nasta" Beatrice Mahler.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel