Beatrice Mahler, despre tulpina britanică: e nevoie de protecție suplimentară

DCMedical Team / 25 feb 2021 / 18:34
Dr Beatrice Mahler. Foto: Agerpres
Dr Beatrice Mahler. Foto: Agerpres

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, a explicat de ce este nevoie de protecție suplimentară împotriva noii tulpini britanice a virusului pandemic.

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” explică de ce ar trebui să ne gândim la o protecție suplimentară, atunci când vine vorba despre noul coronavirus. Potrivit ei, noua tulpină britanică a virusului pandemic, care este mult mai contagioasă, impune o protecție suplimentară. 

„Sunt tot mai multe foruri internaționale care susțin nevoia de protecție suplimentară atunci când vorbim de tulpina britanică pentru că riscul de contagiune și gradul de contagiune al acesteia este mare.
Recomandările sunt pentru o mască cu grad de filtrare crescută, iar dacă acest lucru nu este posibil, pentru că totuși aceste măşti sunt destul de scumpe, sunt eficiente și măștile chirurgicale care să fie acoperită de o mască textilă dintr-o țesătură cât mai densă", a spus pentru Antena 3, managerul institutului "Marius Nasta" Beatrice Mahler.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy