Bebeluș aruncat într-o pubelă, salvat de angajații de la salubritate

Adisa Codruț / 07 ian 2020 / 13:41
Nou-născuți
Nou-născuți

Un bebeluș a fost salvat de angajații de la salubritate, care l-au găsit pe micuț aruncat într-o pubelă, în Singapore. 

Angajaţii de la salubritate au salvat marţi un bebeluş pe care l-au găsit într-o ghenă din Singapore. Astfel de cazuri sunt rare în oraşul-stat care se confruntă cu valori reduse ale natalităţii şi cu îmbătrânirea populaţiei, relatează surse citate de agerpres.ro.

Angajaţii de la salubritate au descoperit bebeluşul înfăşurat într-o pungă de plastic în partea de jos a unei ghene dintr-un bloc de locuinţe. În presa locală au fost publicate fotografii cu un bărbat care ţine în braţe un copil, cu lucrători ai poliţiei care inspectează o pubelă şi cordoane de poliţie care înconjoară blocul.
Poliţia a anunţat într-un comunicat că un băieţel a fost găsit şi a precizat că acesta nu prezenta răni vizibile şi se află în stare stabilă.

Bebeluşul a fost transportat la spital pentru a fi supus unor controale medicale, a precizat poliţia.
Numărul copiilor născuţi în Singapore a scăzut în 2018 la un nivel minim din ultimii opt ani, conform celor mai recente date disponibile.
În ultimul deceniu, au existat şaisprezece cazuri de copii abandonaţi în Singapore, a notat Straits Times.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy