Bebeluș aruncat într-o pubelă, salvat de angajații de la salubritate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Nou-născuți
Nou-născuți

Un bebeluș a fost salvat de angajații de la salubritate, care l-au găsit pe micuț aruncat într-o pubelă, în Singapore. 

Angajaţii de la salubritate au salvat marţi un bebeluş pe care l-au găsit într-o ghenă din Singapore. Astfel de cazuri sunt rare în oraşul-stat care se confruntă cu valori reduse ale natalităţii şi cu îmbătrânirea populaţiei, relatează surse citate de agerpres.ro.

Angajaţii de la salubritate au descoperit bebeluşul înfăşurat într-o pungă de plastic în partea de jos a unei ghene dintr-un bloc de locuinţe. În presa locală au fost publicate fotografii cu un bărbat care ţine în braţe un copil, cu lucrători ai poliţiei care inspectează o pubelă şi cordoane de poliţie care înconjoară blocul.
Poliţia a anunţat într-un comunicat că un băieţel a fost găsit şi a precizat că acesta nu prezenta răni vizibile şi se află în stare stabilă.

Bebeluşul a fost transportat la spital pentru a fi supus unor controale medicale, a precizat poliţia.
Numărul copiilor născuţi în Singapore a scăzut în 2018 la un nivel minim din ultimii opt ani, conform celor mai recente date disponibile.
În ultimul deceniu, au existat şaisprezece cazuri de copii abandonaţi în Singapore, a notat Straits Times.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel