De ce să te speli pe păr cu bere și de ce să îți pui bere rece pe față. Efectul uimitor pe care-l vei obține

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Berea este un produs excelent pentru frumusețea tenului, a părului și a unghiilor. Foto: Freepick @freepik
Berea este un produs excelent pentru frumusețea tenului, a părului și a unghiilor. Foto: Freepick @freepik

Berea este un produs excelent pentru rețetele de frumusețe. Dacă ai o sticlă de bere în frigider, te sfătuim să o folosești exclusiv pentru uz extern. 

Nimic nu distruge atât de mult frumusețea unei femei decât alcoolul și în special berea. Despre latura medicală a acestei probleme putem vorbi mult timp, însă acum vom vorbi  despre efectul benefic al acestei băuturi asupra frumuseții.

Dacă o doamnă bea des bere, pe față apare edemul, mai ales în zona obrajilor, iar pomeții își pierd conturul. Și chiar dacă te machiezi, situația nu se va schimba. În plus, consumul de bere contribuie la apariția burții mari. Berea provoacă și poftă de mâncare. Dacă bei des bere, vei mânca cât trei, iar acest lucru va duce cu siguranță la un exces de greutate.

Moringa, un super aliment, bun pentru sănătate: Proprietăți și contraindicații

Prin urmare, dacă ai acasă o sticlă de bere, cel mai bine este să o folosești în beneficiul frumuseții. Și dacă rezultatul te va satisface, vei cumpăra mereu bere exclusiv pentru uz extern.

Dacă ai părul uscat și casant, folosește bere. Pentru asta vei avea nevoie de bere caldă, la temperatura camerei, cu care trebuie să-i umezești părul înainte de șamponare. Poți face  această procedură și după ce ți-ai spălat părul, dar, la final, trebuie clătit bine cu mută apă. 

Deci, părul trebuie umezit cu bere caldă, lăsat timp de zece minute, apoi clătit cu apă caldă și șampon. Această procedură se poate repeta de câte ori aveți suficientă răbdare, timp și bere în plus. Rezultatul este pur și simplu uimitor!

De asemenea, îți poți uda părul curat și uscat cu bere încălzită pe aragaz. Ține bere pe păr 20 de minute, apoi clătește părul cu apă curată. 

Care este porția corectă de nuci. Semnul din palmă care îți arată cât trebuie să mănânci

Berea poate deschide nuanța părului. Poți da strălucire podoabei capilare cu bere. În plus, berea va reîmprospăta  luminozitatea părului. Pentru asta, aplică bere pe părul curățat, ieși afară, la lumina soarelui și lasă părul să se usuce complet. După aceea, clătește părul cu apă curată de mai multe ori pentru a elimina mirosul de bere. Cu fiecare astfel de procedură, culoarea părului va deveni cu jumătate de ton mai deschisă și va dobândi o strălucire sănătoasă.

Berea este excelentă pentru picioare, deoarece ameliorează instantaneu oboseala, înmoaie bătăturile vechi și reînnoiește pielea tălpilor. Pentru asta încălzește berea pe aragaz și pune-o într-un lighean. Ține picioarele în bere circa 20 de minute. La final, clătește picioarele cu apă rece.  De asemenea, berea întărește perfect unghiile, așa că o baie în bere este un remediu grozav.

Lămâia nu trebuie să lipsească din casă. Zece rețete de frumusețe cu acest fruct citric

Dacă ai ghinion și oricât te-ai lupta cu problema unghiilor moi și casante, dar acestea rămân la fel, te va ajuta o baie în bere caldă și suc de mere. Pentru asta, ai nevoie de un pahar de bere și un pahar de suc de mere.

Berea și sucul de mere trebuie să fie călduțe. Ține mâinile în amestecul de bere și suc de mere circa 10 minute, apoi clătește-le cu apă curată și aplică o cremă. După a treia sau a patra procedură, unghiile tale vor înceta să se rupă. Dacă ai suficientă răbdare și vei efectua această procedură regulat, atunci unghiile vor deveni cu adevărat mai puternice și vor înceta să se rupă.

Îngrijirea părului uscat și gras. Ce trebuie să știi despre șampoanele moderne


Bere pentru ten. De câteva ori pe săptămână, poți să te speli pe față cu bere rece, apoi să te clătești cu apă rece. Berea va îngustarea porii de pe față, stratul uleios va dispărea, iar pielea va căpăta o culoare sănătoasă. Reține că doar berea rece și proaspătă este potrivită pentru această procedură!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel