Bogdan Stanoevici, în stare critică. Intubat și ventilat mecanic

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook
Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, este internat în stare gravă la Spitalul „Sf. Pantelimon” în stare gravă. 

În urmă cu 3 săptămâni, fostul ministru Bogdan Stanoevici a ajuns la Spitalul Pantelimon a ieșit pozitiv la un test COVID-19. După ce a manifestat simptome și pentru că starea sa s-a agravat, fostul ministru a fost internat la ATI, secția de COVID-19 de la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. 

Ulterior, testele i-au ieșit negative, dar starea sa a continuat să fie gravă, pentru că s-a infectat și cu o bacterie din spital - Clostridium difficilae – spun sursele DC Medical. 

El a fost mutat pe o secție ATI non-COVID, dar este în continuare intubat și ventilat mecanic. Medicii sunt foarte rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire, au mai spus sursele noastre. 

Inima sa este extrem de slăbiră și i se fac injecții cu adrenalină, a arătat România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel