Bursucu, despre cum s-a îngrășat 60 de KG în 6 LUNI: Nu mi-am dat seama niciodată că sunt atât de gras

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Bursucu - Foto: Instagram Bursucu
Bursucu - Foto: Instagram Bursucu

Bursucu a vorbit despre momentul în care s-a îngrășat excesiv, fără să-ți dea seama.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, face senzație, la Kanal D, cu noua sa emisiune: "Dimineața cu noi". Prezentatorul TV a ieșit din proiectul „Teo Show”, pentru a porni o nouă aventură, alături de George Tănase și Viviana Sposub. 

Îndrăgitul prezentator TV și-a câștigat repede admirația publicului, dar tot la fel de repede, și niște kilograme în plus. Invitat  în emisiunea  "Duet cu Alexandra", Bursucu a povestit cum a ajuns să  se îngrașe 60 de kilograme în 6 luni. 

Se întâmpla chiar la începutul carierei sale în televiziune. Mai exact, o dată cu proiectul „Dansez pentru tine”, Bursucu a renunțat la competiții și la dans, pentru a se dedica coregrafiei. Deși activitatea sa fizică a scăzut dramatic, alimentația i-a rămas la fel, ceea ce a dus la o îngrășare rapidă, de la 78 de kilograme, la 140, în doar 6 luni. Mai mult, el spune că nici măcar nu realiza cât de tare i se schimbase silueta. 

"Eram la Dansez pentru tine, când am intrat acolo aveam 78 de kilograme pentru că eram în activitate, eram dansator în activitate, doar că m-am lăsat de dans pentru că nu mai făceam față și de competiție, eram dansator în trupa lui Edi Stancu, după am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam, dar regimul alimentar nu l-am schimbat.

În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede. Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare", a declarat Bursucu în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

Bursucu, de la dans la televiziune

 

SPECTACOLA: Cum ți s-a schimbat stilul de viață, odată cu nouă emisiune?

Bursucu: Mă simt mai obosit, în rest nu s-a schimbat nimic. Dacă încerc să dorm după amiază, lumea mă sună, pentru că toți oamenii sunt activi, și atunci, în cele mai multe zile, stau treaz.

SPECTACOLA: De la coregrafie, la televiziune de divertisment. Cum a fost pasul acesta pentru tine?

Bursucu: Toată viața mi-am dorit să fac asta și am încercat să învăț în fiecare zi ceva în direcția asta. Chiar dacă eram doar telespectator, știam că în viață este bine să țintești sus și când ajungi acolo să încerci să îți faci treaba. Degeaba te urci în tren dacă vei coborâ la prima stație.

SPECTACOLA: Ai câștigat multe competiții de dans și ai pus umărul la formarea unor artișți. Andreea Bălan este un exemplu de artist care, după ce a lucrat cu tine, în cadrul unei emisiunii, a introdus dansul în viața ei artistică. Cum ai reușit să-i inspiri această pasiune, astfel încât să o urmeze în continuare? Cum a fost să lucrezi cu ea? A fost un elev ascultător?

Bursucu: Nu am inspirat-o eu. Fiecare om are un talent pe care și-l descoperă.

Andreea Bălan este foarte talentată și văzând acest lucru, a profitat de acest lucru. I s-au deschis oportunitățile dansului în acea emisiune TV, eu eram un simplu coregraf. Ea a muncit, a învățat, și-a dat seama că poate face asta și a făcut-o la un nivel foarte bun. A fost un elev foarte ascultător. Chiar nu am ce să reproșez niciuneia dintre vedetele cu care am lucrat din acest punct de vedere.

SPECTACOLA: Ai făcut performanță atât în dans, cât și în televiziune. Care activitate îți e mai dragă?

Bursucu: Ambele îmi sunt la fel de dragi, însă sunt două lucruri total diferite.

Că dansator ai un anumit mod de viață, alt anturaj. Să fii om de televiziune mi se pare mult mai greu, mult mai complicat. Ești tot timpul în centrul atenției. Că dansator îți faci treaba pe scenă și pleci acasă. Că prezentator TV depinzi de cifre și dacă oamenii nu se uită la ține carieră ta se încheie.

SPECTACOLA: Ești tată biologic pentru Anays Maria, dar ești și tatăl Alesiei, de 9 ani. Cum arătă relația ta cu Alesia, care deja este adolescentă? A fost dificil să vă apropiați? Cum a văzut ea venirea pe lume a surorii mai mici?

Bursucu: Nu a fost dificil să ne apropiem la început, dimpotrivă, a fost ușor pentru că noi am fost întâi prieteni și apoi tată și fiica. Cred că ăsta este lucrul cel mai important; să fii prieten cu copilul tău, să te respecte și să îl respecți. Așa vei avea șanse mari să câștigi și să treci peste perioada asta a adolescenței. Când a venit Anais pe lume s-a bucurat foarte tare. Acum nu mai sunt așa sigur, pentru că cea mică este umbră ei, este plină de energie și poate fi la un moment dat obositor, chiar dacă Alesia are foarte multă răbdare.

Despre cine e soția lui Bursucu, dar și multe alte detalii despre viața prezentatorului TV, citește mai departe pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel