Cabinete stomatologice deschise pentru copiii din București. Unde funcționează

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medicină dentară
Medicină dentară

De azi, 1 iulie, s-au redeschis șase cabinete stomatologice din București.

De miercuri, 1 iulie, administrația Capitalei a redeschis 6 cabinete stomatologice pentru copii. În fiecare sector al Bucureștiului s-a redeschis câte un cabinet stomatologic. Programul de funcționare al celor șase cabinete stomatologice este 8:00 - 15:00, în zilele de luni, miercuri și vineri și 11:00 – 18:00, în zilele de marți și joi.

Școlile unde elevii din cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat din Municipiul București pot merge, pentru a-și rezolva problemele stomatologice, precum și numerele de telefon la care se pot face programările, sunt următoarele:

Sector 1  - LICEUL TEORETIC NICOLAE IORGA, BD. ION MIHALACHE, NR. 126, tel: 0752.154.701

Sector 2 - COLEGIUL NAȚIONAL "CANTEMIR VODĂ", STR. VIITORUL, NR. 60, tel: 0752.263.601

Sector 3 - ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 20, STR. PREVEDERII, NR. 19 , tel: 0751.191.901

Sector 4 - ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 79, STR. CUZA VODĂ, NR. 51, tel: 0754.206.301

Sector 5 - COLEGIUL TEHNIC DUMITRU MOȚOC, STR. SPĂTARUL PREDA, NR. 16, tel: 0753.123.901

Sector 6 - ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 174 - CONSTANTIN BRÂNCUȘI, STR. ROȘIA MONTANĂ, NR. 41, tel: 0753.157.701

”În aceste cabinete stomatologice școlare, copiii pot beneficia de tratamente precum sigilări, detartraje, tratament carii, extracții dentare, în toate situațiile acestea fiind GRATUITE. În ceea ce privește siguranța copiilor în timpul consultațiilor și tratamentelor stomatologice, au fost luate toate măsurile de precauție și sunt respectate cu strictețe prevederile legale valabile pe perioada pandemiei”, se arată într-un comunicat.

Regulile după care funcționează cabinetele stomatologice:

* este obligatorie respectarea unui interval de cel puţin 20 de minute între pacienţi;

* anunțarea persoanei care solicită programarea, ca pacientul (copilul) să vină însoțit de un singur reprezentant legal/aparținător;Informarea pacienţilor/reprezentanților legali ai pacienților cu privire la noile reguli privind procedurile adoptate la nivelul cabinetului, prin telefon;

* afişarea măsurilor şi a procedurilor de protecţie la intrarea în cabinetul stomatologic, inclusiv a măsurilor de distanţare socială pentru a se asigura că toţi pacienţii care intră în cabinet le respectă; 

* pacienților și reprezentanților legali ai acestora li se va comunica respectarea măsurilor de protecție anti-COVID-19 și li se vor pune la dispoziție dezinfectanţi pe bază de alcool 60-95%.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel