Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanța, testate pentru COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Clădirea Spitalului Județean din Constanța  FOTO: Facebook Spitalul Județean Constanța
Clădirea Spitalului Județean din Constanța FOTO: Facebook Spitalul Județean Constanța

Cei circa 2.500 de angajați ai Spitalului Județean Constanța sunt testați pentru COVID-19.

COVID-19, cadre medicale. "O amplă acţiune de testare a personalului medical şi auxiliar din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Ap. Andrei Constanţa a fost demarată săptămâna trecută şi este în plină desfăşurare. Până la acest moment au fost testate câteva sute de cadre medicale şi auxiliare. Acolo unde rezultatul testelor rapide nu este concludent sau este pozitiv, pentru mai multă siguranţă, se efectuează şi testul PCR", se precizează într-un comunicat al unității, citat de Agerpres.

În Secţiile Anestezie şi Terapie Intensivă, UPU, Medicală I şi Medicală II, Nefrologie, Cardiologie şi Neurologie s-au făcut cele mai multe teste. Momentan, 99% dintre cei testaţi sunt negativi. Testarea va continua și zilele următoare, se mai amintește în comunicat. Spitalul deține momentan 5.000 de teste rapide, achiziţionate cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel