Campanie de donare de sânge, de Ziua Cooperării Europene

Adisa Codruț / 11 sep 2019 / 14:50
Transfuzii de sânge și plasmă
Transfuzii de sânge și plasmă

O campanie de donaree sânge va fi organizată, atât în România, cât și în Ucraina, pentru marcarea Zilei Cooperării Europene.

O campanie de donare de sânge va marca Ziua Cooperării Europene, în cadrul Programului Operaţional Comun România - Ucraina 2014-2020, alături de celelalte programe de cooperare finanţate de Uniunea Europeană. Campania va avea loc în ambele țări.
Într-un comunicat de presă citat e agerpres.ro, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră (BRCT) Suceava arată că acţiunile acestei campanii ''vor contribui la salvarea de vieţi omeneşti'' în aria acoperită de program.
"Europa pentru TINE! Tu pentru VIAŢĂ! Fii DONATOR!" este sloganul campaniei ce se va derula simultan în Ucraina şi în România, în perioada 18 - 20 septembrie, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale - Tulcea, Botoşani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, din România, şi Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa din Ucraina.
Locuitorii din aria programului sunt invitaţi să se alăture acestei iniţiative.
Sursa citată precizează că, în perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorţi, se va acorda, în fiecare locaţie, premiul cel mare, o bicicletă MTB, extragerea câştigătorilor urmând să fie transmisă live pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy