Când vom scăpa de pandemia de COVID-19. Bill Gates DESFIINȚEAZĂ ultimele anunțuri

Când vom scăpa de pandemia de COVID-19. Bill Gates are răspunsul. 

Bill Gates este de părere că, până în 2022, odată cu vaccinarea masivă a majorității populației planetei, ar trebui ca mapamondul să blocheze răspândirea coronavirusului și, implicit, va avea loc întoarcerea la normalitate.

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite se vor putea organiza evenimente majore" a spus el.

„Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, a adăugat el.

Proiecțiile cofondatorului Microsoft sunt similare cu ale mai multor specialiști în sănătate. Întrebat pe același subiect de postul francez France Inter, epidemiologul Didier Pittet a prezis, de exemplu, pe 18 februarie, o revenire treptată la activitățile obișnuite în lunile următoare, spunând că „pandemia va lua sfârșit în vara anului 2022”.

În schimb, Bloomberg anunță că viața va reveni la normal peste 7 ani, în cazul în care se menține ritmul actual de imunizare. Atât va dura până când 75% din populația lumii va fi vaccinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel