Când vom scăpa de pandemia de COVID-19. Bill Gates DESFIINȚEAZĂ ultimele anunțuri

Cătălina Burghelea / 24 feb 2021 / 10:03

Când vom scăpa de pandemia de COVID-19. Bill Gates are răspunsul. 

Bill Gates este de părere că, până în 2022, odată cu vaccinarea masivă a majorității populației planetei, ar trebui ca mapamondul să blocheze răspândirea coronavirusului și, implicit, va avea loc întoarcerea la normalitate.

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite se vor putea organiza evenimente majore" a spus el.

„Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, a adăugat el.

Proiecțiile cofondatorului Microsoft sunt similare cu ale mai multor specialiști în sănătate. Întrebat pe același subiect de postul francez France Inter, epidemiologul Didier Pittet a prezis, de exemplu, pe 18 februarie, o revenire treptată la activitățile obișnuite în lunile următoare, spunând că „pandemia va lua sfârșit în vara anului 2022”.

În schimb, Bloomberg anunță că viața va reveni la normal peste 7 ani, în cazul în care se menține ritmul actual de imunizare. Atât va dura până când 75% din populația lumii va fi vaccinată.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy