Capcanele sloturilor la care trebuie să fii atent

DCMedical Team |
Data publicării:
Capcanele sloturilor la care trebuie să fii atent
Capcanele sloturilor la care trebuie să fii atent

Oricine se gândește la cazinouri, primul lucru care îi vine în minte este imaginea aparatelor de sloturi, pline de lumini colorate, sunete și muzică gălăgioase, aglomerate și cu jackpoturi mari pe care le doresc toți jucătorii.

Sloturile pot fi considerate, pe bună dreptate, cele mai populare jocuri de cazinou din toate timpurile.

Sunt căutate atât de jucătorii începători cât și de cei experimentați. Fiind atât de îndrăgite, unele cazinouri fara depunere, fie că sunt terestre sau online, au foarte multe jocuri de sloturi. Dacă ești familiarizat cu site-urile de jocuri de noroc, ai observat că primul aspect pe care îl vezi pe pagina principală este o selecție importantă de sloturi recomandate, iar secțiunea de păcănele are cel puțin câteva sute de titluri.

Deși sunt amuzante și foarte ușor de jucat, sloturile vin la pachet și cu o serie de dezavantaje, precum avantajul mare al casei. Este mai degrabă probabil ca sloturile să îți colecteze banii pe care îi pariezi decât să câștigi jackpot-ul pentru că sunt bazate exclusiv pe noroc. Jocurile de masă, în schimb, îți oferă o șansă mai mare de profit deoarece îți permit să folosești propriile strategii de joc.

Dacă joci păcănele pe platformele online licențiate, ai însă avantajul că poți beneficia de diverse promoții cum ar fi cazinouri fără depunere și astfel să joci anumite sloturi pe banii cazinoului. 

Revenind la dezavantajele sloturilor, iată o listă a capcanelor de top pe care jucătorii le întâlnesc în timp ce încearcă să câștige la păcănele. Citește mai departe pentru a afla și cum poți evita aceste capcane.

Alegerea unui cazinou greșit

Uneori când joci sloturi, sunt șanse să eșuezi deși ai făcut totul ca la carte: ți-ai gestionat bine bugetul și timpul, ai ales sloturile cu RTP bun, ai jucat tematica preferată etc. Dacă ai fost într-o astfel de situație înseamnă că ai ales cazinoul greșit.

Ce înseamnă totuși această noțiune de “cazinou greșit”? Diferă de la un jucător la altul, dar există și unele caracteristici universale, care se aplică tuturor jucătorilor.

Printre elementele specifice pentru fiecare jucător se numără: jocurile lor preferate nu sunt disponibile, design-ul site-ului este neplăcut etc.

Unele dintre elementele specifice unui cazinou greșit, valabile pentru toată lumea sunt: cazinoul nu este licențiat, nu este bine revizuit, nu găsești ușor termenii și condițiile, este folosit un limbaj greoi, retragerea câștigurilor nu se poate face întotdeauna din diverse motive, metodele de depunere sunt puține, nu poți lua ușor și rapid legătura cu departamentul de relații cu clienții.

Trecerea la o atitudine greșită

Când joci este foarte important să fii atent la rezultate și să reții dacă te afli într-o serie de câștiguri sau pierderi. În oricare dintre situații ești, te îndrepți sigur spre dezastru. De ce? Răspunsul este simplu: când ești pe o serie de înfrângeri, este normal să te simți deprimat, furios sau dezamăgit și să începi să joci neglijent, condus de emoții negative; când te afli pe valul unei serii consecutive de câștiguri este foarte ușor să lași garda jos și să joci neatent, prea sigur pe tine. 

Ce este vital să reții este că nu trebuie să te lași influențat nici de câștiguri, nici de pierderi. Jocul rațional, fără emoții, echilibrat este cheia potrivită pentru a-ți crește șansele de a obține premiile dorite la orice joc de cazinou.

Mai trebuie să iei în considerare și următorul aspect: nu consuma alcool în exces și nu lua substanțe interzise atunci când joci. Păstrează-ți mintea limpede și fii cu ochii pe premii!

Ritmul de joc prea alert

Toată lumea care joacă în cazinou a picat la un moment dat în plasa jocului mult prea rapid din care este foarte greu să te oprești. Pe cât este de simplu să adopți un stil de joc prea alert pe atât de greu este să spui stop.

Jocurile de slot de calitate superioară sunt create pentru a te atrage și pentru a se asigura că vei cheltui cât mai mulți bani posibil. Intri într-un ritm infernal în care doar tragi maneta sau apeși pe butonul de start, privești cum se rotesc rolele cu simboluri și speri că ecranul se blochează la combinația câștigătoare. Astfel te trezești dus de val și joci fără să te mai gândești la altceva.

Dacă te afli des în această poziție, oprește-te! Îți iei un moment de pauză pentru a respira, te detașezi de joc, îți evaluezi planul și bugetul pe măsură ce avansezi.

Există o serie de beneficii pentru a juca într-un ritm mai domol, în loc să tragi de manetă cât de repede poți. Dacă joci mai lent există șansa să prinzi câteva runde bonus pe care în mod cert le vei rata dacă joci într-un ritm amețitor. Funcțiile bonus aduc adesea câteva câștiguri suplimentare pentru a-ți permite să continui jocul mai mult timp.

În plus, jucând lent vei aprecia experiența de joc la maximum: te bucuri pe deplin de imaginile, sunetele și grafica oferite de creatorii de jocuri. A juca jocuri de cazino nu înseamnă doar a câștiga; experiența de joc este și despre a profita la maximum de timpul pe care îl ai pentru relaxare.

Așadar, să joci încet este cea mai bună opțiune.

Concluzie

Este, deci, important ce atitudine adopți atunci când joci sloturi, ce cazinou alegi și cum joci. Este bine să ții minte că emoțiile nu își au locul în jocurile de noroc, nici consumul de alcool peste măsură. O minte limpede este soluția spre un joc reușit.

Nu uita să joci în cazinouri renumite, licențiate, care au totul la vedere și sunt deschiși la dialog cu jucătorii.

De asemenea, bucură-te de joc într-un ritm lent!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel