Cardiolog, mort de inimă. Ministerul Sănătății, ipoteză

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Cosana Claiciu, unul dintre cei mai buni cardiologi din Arad, a murit în mod neașteptat din cauza unui infarct. Medicul avea 44 de ani și era de gardă când i s-a făcut rău și s-a prăbușit fără răsuflare.

Cardiologul Cosana Claiciu a avut grijă toată viață de cei cu probleme cardiace, însă tocmai pe a ei nimeni nu a reușit să o salveze.

Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a vorbit, la Antena 3, despre acest caz și nu exclude ca suprasolicitarea să fi provocat moartea medicului.

"Pot să vă spun un singur lucru: Medicii români muncesc foarte mult. Sunt foarte multe cazuri care sunt prezentate, pentru că ei deservesc unitatea de primiri urgențe ca medici specialiști. Uneori, solicitarea este foarte mare. Nu știm dacă, în acest caz, ea a fost cauza. Dar vom vedea exact ce s-a întâmplat. Se pare că avea probleme de sănătate, pe care le-ar fi ținut sub control, dar din păcate ce s-a întâmplat exact nu vom ști decât după ce vom afla rapoartele medicilor legiști. Una peste alta, cei de la Arad spun că nu ar fi vorba de o suprasolicitare, dar eu nu vreau să mă exprim, aș vrea să văd exact contextul și tot ce s-a întâmplat", este declarația Ministrului Sănătății, Sorina Pintea.

VEZI SI Medic decedat în timpul gărzii, la doar 44 de ani, revoltă pentru colegi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel