Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii Alimentare la USAMV Cluj, vorbește într-un video despre cea mai scumpă carne din lume.
”V-ați întrebat vreodată care este cea mai scumpă și rară friptură din lume? Unii dintre voi ați aflat cu o zi înainte că este vorba despre carnea Wagyu, a cărei kilogram ajunge la prețul de 400 de dolari, iar animalul de la care provine această carne poate să valoreze chiar și 30.000 de dolari!””, se întreabă Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii Alimentare la USAMV Cluj, într-un recent episod din proiectul său ”Știință cu sare și piper”.
Carnea Wagyu, spune profesorul, este ”un aliment rar, foarte scump și extrem de apreciat de către gurmanzi”, provine de vitele japoneze Wagyu, iar ”un kilogram din această carne ajunge să coste până la 400 de dolari, iar o vacă se vinde cu cel puțin 30.000 de dolari”.
Însă, continuă el, ceea ce face carnea atât de spectaculoasă este aspectul ei ”marmorat”. Ce înseamnă asta? Dan Vodnar explică:
”Grăsimile sunt distribuite practic uniform în bucata de carne. Grăsimea împreună cu fibrele musculare vor crea și vor produce o aromă intensă și unică. În plus, carnea de vită Wagyu conține un grup de enzime specifice care descompun și frăgezesc carnea. n Japonia, vitele Wagyu au o existență nerestricționată la costuri pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate a cărnii. Se spune că unii fermieri își masează vacile pentru a menține mușchii fragezi și le hrănesc cu bere rece pentru a acumula și a crește nivelul de grăsime. Aceste activități necesită mult timp și efort în așa fel încât carnea de vită Wagyu de cea mai înaltă calitate ajunge să coste până la 400 de dolari pe kilogram”.
De ce este carnea Wagyu atât de scumpă puteți vedea într-un video explicație realizat de jurnaliștii de la Business Insider.
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Un nou studiu arată că Omega-3 ar putea întârzia îmbătrânirea. Cum e posibil și ce au descoperit cercetătorii.
Ce trebuie să știi dacă ai gene false. Răspunsul te va îngrozi.
Adevărul șocant despre barbă: este mai murdară decât o toaletă publică? Uite ce au descoperit cercetătorii!
Ce să nu faci înainte de a merge la piscină sau la mare. Avertismentul unui medic dermatolog.
Dermatologii avertizează! Adevărul despre apa micelară. Trebuie clătită sau nu? Cum îți distrugi pielea fără să-ți dai seama.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Află cele 5 obiceiuri dovedite științific care îți curăță pielea din interior și o ajută să strălucească natural.
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!