Care este culoarea ta norocoasă, în funcție de zodie. Nativii care au parte de noroc atunci când poartă roșu

Culorile emană energie, iar anumite nuanțe pot scoate la iveală ceva care te face să strălucești cu adevărat. Ele pot spori încrederea și pot alunga energiile negative, printre altele. 

 

Care este culoarea ta norocoasă, în funcție de zodie

 

Berbec

Pentru nativul zodiei Berbec, roșul i se potrivește cel mai bine personalități lui, care emană energie și putere la fel ca semnul zodiacal. Această culoare ține, totodată, departe energiile negative.

Taur

Fiind unul dintre cei mai pașnici nativi, Taurul se potrivește perfect cu acele nuanțe regăsite în natură. Astfel, albastrul cerului și verdele crud al ierbii aduc noroc acestui semn zodiacal. 

Gemeni

Nativii Gemeni emană energie pozitivă, ce nu poate rezona decât cu galbenul. Această culoare are calitatea de a-l distrage pe nativul Gemeni de la energiile negative și depresie. De asemenea, și nuanțele de violet poartă noroc acestui semn zodiacal. 

Rac

Nativii Rac sunt atrași de alb sau albastrul pal, culori care le poartă noroc în viață. 

Leu

Acești nativi preferă culorile inspirate de Soare, iar norocul dă peste ei atunci când poartă auriu, portocaliu sau roșu.

Fecioară

Clasicul maro și verdele natural mențin Fecioara cu picioarele pe pământ și o concentrează pe o dezvoltare continuă. Culoarea maro reprezintă stabilitate și susține abordarea atentă și metodică cu care Fecioarele acționează în viață. Verdele o ajută pe Fecioară să se dezvolte spiritual și profesional, pe parcursul vieții. 

Balanță

Albastrul închis și bleumarin aduc noroc în viața Balanțelor, cărora le stimulează intelectul și talentele ascunse. 

Scorpion

Pentru Scorpion, nuanțele de roșu închis sau vișiniul se potrivesc cu sentimentele lui profunde.

Săgetător

Nuanțele de albastru închis și violet sunt predestinate nativilor Săgetător. În preajma acestor culori, acest semn zodiacal se simte mult mai energic, deschis și înțelegător.

Capricorn

Nuanțele pământii îi aduc noroc și, în același timp, libertate nativului Capricorn. Griul, maro, cafeniul sau alte nuanțe pale se asortează de minune cu echilibrul din interiorul nativului Capricorn.

Vărsător

Culorile norocoase pentru nativii Vărsător sunt verde, albastru pal și gri, care înseamnă, pentru acest semn zodiacal, echilibru, inspirație și speranță. 

Pești

Argintiul și albastrul sunt culori care aduc protecție fizică și emoțională nativilor Pești, totodată și noroc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel