Careu între Soare și Jupiter astăzi, cum ne influențează. Avertisment pentru o ZODIE astăzi: Ai grijă!

DCMedical Team |
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog la Astrosens.ro
Daniela Simulescu, astrolog la Astrosens.ro

Horoscop 21 mai 2021. Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni pentru zodii. Astrologul DC News a atras atenția că una dintre zodii trebuie să aibă mare grijă la ce spune astăzi și a explicat de ce. 

Astrologul DC News Daniela Simulescu a mărturisit, la începutul emisiunii de la DCNewsTV, înainte de previziunile pentru fiecare zodie, că 'Astăzi avem un careu între Soare și Jupiter, numai bun pentru petrecut și distracție. Când avem acest aspect, de 90 de grade între Soare, care a intrat ieri în Gemeni și Jupiter, care a intrat recent în Pești, suntem extravaganți.'

Partea practică a vieții, afectată astăzi

”Dacă mergem la vreun party zilele acestea, o să dansăm, o să fim în centrul atenției și o să avem chef de viață! Să recuperăm tot ce n-am avut în ultimul timp. La distracție e bun acest aspect, dar nu e bun în partea practică a vieții. De exemplu, astăzi, careul între Soare și Jupiter, e bun pentru cei care n-au curaj, care stau în carapacea lor. Pentru ceilalți, acest aspect s-ar putea să-i facă să fie foarte nesuferiți. Ne face să ne simțim mai mult decât este cazul. Mai greu o să avem limite zilele astea.', a spus Daniela Simulescu, precizând că 'sunt niște recomandări în funcție de mișcările planetelor.'

Astrologul Daniela Simulescu, semnal de alarmă pentru o zodie

”O să te rog să ai grijă ce spui astăzi. Eu deja am început într-un mare stil. De ce? Pentru că Soarele e în Gemeni, Jupiter e în Casa a 12-a și ți se pare că ai tu un îngeraș păzitor acolo și știe el bine cum te ajută și te scapă de toate.”, a spus astrologul.

De asemenea, Daniela Simulescu a adăugat că ”Te-o scăpa, nu zicem nu, dar laudele la serviciu nu sunt cele mai potrivite astăzi. Dacă stai de vorbă cu colegii, nu începe să spui tu *Eu fac mai bine asta*. Să nu uităm că Marte e în Rac la tine și Marte e guvernatorul.. mai puturos așa. Deci, astăzi cu lauda mai puțin la serviciu.”

Continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel