Carne de pui, cultivată în laborator. Țara unde se vinde și cât costă

Adisa Codruț / 06 dec 2020 / 17:01
Carne
Carne

Carnea de pui crescută în laborator se vinde într-un restaurant din Asia sub formă de nuggets.

Statul asiatic Singapore a aprobat vânzarea cărnii de pui crescute în laborator de către un start-up american. Carnea se va vinde sub formă de nuggets, la un preț similar cu cel al puiului premium atunci când va fi lansată pentru prima dată într-un restaurant din Singapore.

Acest tip de ”carne curată” sau ”carne de cultură”, crescută în laborator din celule musculare provenite de la animale, se află încă la început.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy