Cățelușa-erou: și-a salvat stăpâna leșinată pe stradă. Șofer: mi-a blocat drumul

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Câine vesel   FOTO: pexels.com
Câine vesel FOTO: pexels.com

O cățelușă din Canada și-a salvat stăpâna care a leșinat pe stradă.

O cățelușă din Canada a făcut un gest eroic: și-a salvat stăpâna leșinată pe stradă. Patrupedul a blocat traficul de pe șosea și a făcut tot felul de mișcări ca să oprească mașinile. Un șofer a înțeles mesajul și a oprit. El a sunta la Urgență, iar o echipă de medici au ajuns la fața locului.

Presa canadiană scrie că femeia ieșise la plimbare cu cățelușa - din rasa ciobănesc de Maremma - și a căzut la pământ. ”Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii făcând tot felul de mişcări pentru a mă opri. Între timp, se și asigura că stăpâna sa este în regulă. A fost uimitor”, a explicat şoferul unei camionete, pentru BBC, scrie Antena 3.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel