Cazul bărbatului dializat din Vaslui. Dr Carmen Dorobăț: în astfel de boli cronice se impune vaccinarea

Florina Pop / 24 Martie 2021 / 22:15
Carmen Dorobăț
Carmen Dorobăț

Medicul Carmen Dorobăț a declarat că în cazul bărbatului dializat de la Vaslui, mort după vaccinare, ar fi bine să se facă o necropsie și experții ”să-și spună cuvântul”.

Medicul Carmen Dorobăț consideră că ar trebui efectuată o necropsie în cazul bărbatului dializat din Vaslui, care a murit după imunizare. Acesta a mai precizat că ar fi bine să se discute și cu medicul specialist care îl monitoriza pe bărbat întrucât se recomandă vaccinarea bolnavilor care fac dializă, aceștia fiind o categorie vulnerabilă care pot dezvolta forme grave ale infecției COVID.

”Să se facă necropsia. O interdisciplinaritate să-și spună cuvântul pentru că în astfel de boli cronice se impune o vaccinare. Dar trebuie să știm de la medicul specialist care-l urmărea, indiferent că vorbit de un posibil diabet sau insuficiență renală că bolile respective de fond se aflau într-o perioadă stabilă”, a afirmat dr Carmen Dorobăț, la Antena 3.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy