Carmen Dorobăț, mesaj DUR după moartea lui Bogdan Stanoevici: "Veste tragică"

Cătălina Burghelea / 12 ian 2021 / 11:39
Carmen Dorobăț
Carmen Dorobăț

Medicul Carmen Dorobăț a reacționat la aflarea veștii că actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza sechelelor provocate de coronavirus. 

Medicul Carmen Dorobăț le-a transmis coronascepticilor că „este o realitate care a zguduit lumea, care nu trebuie să paralizeze cetățeanul, dar care trebuie să-l reseteze, să-i dea de gândit.”

„Realitatea acestei zile este infecția. Dacă noi vom ști să ducem mai departe, vom ști să o și învingem.”, a subliniat medicul Carmen Dorobăț la Realitatea Plus. 

Privind vestea morții lui Bogdan Stanoevici, medicul Carmen Dorobăț a declarat că „îmi pare foarte rău de ce am auzit, este o veste tragică, ca multe altele care au lovit atâtea familii. Indiferent de vârstă, de terenul pe care evoluează boala, cu toate mijloacele pe care le avem în sistemul medical.”

Medicul Carmen Dorobăț se află în a 10-a zi de boală. 

Vă reamintim că marți dimineață, 12 ianuarie, Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu viața la 62 de ani. Acesta fusese transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, de la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, pentru a i se face procedura ECMO, un aparat care îi oxigena forțat sângele, în afara organismului. S-a stins din viață la CC Iliescu. 

Citește și Ce spunea Bogdan Stanoevici despre COVID-19, înainte să se îmbolnăvească și să moară - VIDEO

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy