Ce văd oamenii înainte de a muri. Dezvăluire tulburătoare: Sunt complet lucizi. Nu au halucinații

Monika Baciu |
Data publicării:
muri - FOTO: Freepik
muri - FOTO: Freepik

Unul dintre cele mai mari mistere ale vieții este ceea ce se întâmplă înainte de moarte. O asistentă medicală a dezvăluit un aspect fascinant, care le-ar putea oferi alinare rudelor rămase în viață.

Înainte de moarte, mulți oameni raportează experiențe și viziuni neobișnuite. Potrivit unor relatări, unii oameni văd prezențe ale celor dragi care au murit deja sau au viziuni spirituale sau luminoase. Aceste experiențe pot varia considerabil de la persoană la persoană și pot include sentimente de liniște, confort sau chiar bucurie.

Ce văd oamenii înainte de moarte

Cei apropiați de sfârșitul vieții par să vadă oameni dragi care au murit deja. Este o experiență comună și reconfortantă pentru mulți, conform observațiilor lui Julie McFadden, asistentă medicală într-un centru destinat vârstnicilor. Această perspectivă neașteptată aruncă o lumină diferită asupra ultimelor momente ale vieții, oferind consolare și înțelegere pentru cei care se pregătesc să plece.

Asistenta medicală de la centrul de îngrijire împărtășește lucrul pe care "aproape toată lumea" îl vede înainte să moară. Oamenii spun că se "simt liniștiți" după ce asistenta medicală de la hospice, Julie McFadden, a dezvăluit că în jur de o lună înainte ca o persoană să treacă în neființă, încep să vadă amintiri din viața lor, în timp ce un individ "vine la ei". Deși niciunul dintre noi nu își dorește să se gândească la asta, uneori ne putem întreba cum se simte înainte să murim - va trece viața noastră în fața ochilor noștri?

Vezi și: Cine nu ar trebui să bea apă minerală carbogazoasă. Care sunt afecțiunile pe care le înrăutățește

De ce nu trebuie să ne temem de moarte

Persoană pe moarte - FOTO: Freepik@outkastdesign

Asistenta medicală de la hospice, Julie McFadden, spune că există un lucru pe care "aproape toată lumea" îl vede chiar înainte să moară. Julie, care spune că nu se teme de moarte, afirmă că există lucruri pe care noi toți le putem face pentru a ne educa despre acest lucru.

"Unul dintre principalele lucruri care se întâmplă cu aproape toată lumea - de obicei este cam cu o lună înainte să moară. Ei încep să vadă oameni care au murit deja. Sunt întotdeauna oameni care le aduc confort, deci spun membrii familiei, dar numai membrii familiei, dacă aveți o relație bună cu ei. Sunt oameni care au murit deja și vin la ei - uneori în vise, dar de obicei fizic - și le spun "Voi veni să te iau curând, nu trebuie să-ți faci griji pentru nimic",  a spus Julie.

Vezi și: Cea mai rea poziție de somn. Duce la boli cardiovasculare, dureri de gât și de spate

Chiar și animalele de companie pot fi prezente

Lucrătoarea în domeniul hospice a spus că ar putea fi și animalul de companie al unei persoane.

"Majoritatea oamenilor care experimentează acest lucru sunt complet lucizi, sunt treji și orientați, nu sunt activ în procesul de moarte și nu halucinează. Este un lucru foarte distinct care se întâmplă", a mai spus Julie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel