Certificatul de vaccinare COVID-19: când ar putea fi gata

DCMedical Team |
Data publicării:
Certificatul de vaccinare virtual   FOTO pexels
Certificatul de vaccinare virtual FOTO pexels

Certificatul de vaccinare COVID-19 ar putea fi gata peste trei luni, Este anunțul făcut de Angela Merkel după întâlnirea cu omologii săi din statele membre UE.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi că va dura aproximativ trei luni pentru a crea un certificat de vaccinare COVID-19, la încheierea unei întâlniri virtuale cu cei 26 de omologi ai săi din statele membre UE.

O parte din aspectele tehnice preliminare au fost deja întreprinse de Comisia Europeană, dar va mai dura trei luni pentru a dezvolta un certificat digital. Acesta ar putea constitui baza deplasărilor în statele membre UE pentru resortisanţii din statele terţe, a mai spus şefa executivului german.

Chiar dacă faza cea mai acută a pandemiei de COVID-19 ar trebui să se încheie până în vară, vaccinările ar trebui să continue din cauza mutaţiilor care apar, a opinat Angela Merkel, arată surse citate de Agerpres.

Cancelarul german a avertizat că ţările trebuie să fie pregătite "să efectueze vaccinările anti-coronavirus mulţi ani de acum înainte".

Acest calendar vine după ce liderii Uniunii Europene au discutat joi despre emiterea acestor documente pentru cetăţenii statelor membre care s-au imunizat împotriva Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel