COADĂ de ambulanțe cu infectați. Fotografia zilei, publicată de un medic: „Mai aveți îndoieli legate de COVID-19?” (Foto)

Angela Sabău |
Data publicării:
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

Un medic a făcut publică o fotografie cu ambulanțele care stau la rând ca pacienți infectați cu COVID-19 pe care-i transportă să fie preluați la spital. Fotografia a fost preluată de medicul Maria Nițescu de la o asistentă.

Ambulanțele se află în curtea spitalului aflat în prima linie în lupta cu noul coronavirus și așteaptă ca medicii să preia pacienții bolnavi.

Medicul Maria Nițescu a transmis că imaginile sunt grăitoare pentru cei care au încă îndoieli referitoare la existența problemelor de sănătate cauzate de noul coronavirus.

Vezi imaginea și ce a comentat medicul pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel