Coadă la vaccinare în Timișoara. Imunizare fără programare la Maratonul de vaccinare din Timișoara

DCMedical Team |
Data publicării:

Zeci de oameni stau la coadă ca să se vaccineze fără programare în cadrul evenimentului Maratonul de vaccinare de la Timișoara.

Duminică, 25 aprilie, este a treia zi a Maratonului de vaccinare de la Timișoara, unde zeci de români așteaptă să fie imunizați fără programare. Circa 4.000 de oameni s-au vaccinat de vineri până la ora scrierii acestei știri. Evenimentul a debutat de vineri, de la ora 16.00, dar deși este coadă, procesul de vaccinare este unul destul de rapid. Sunt 20 de fluxuri.

Sunt mulți tineri care au optat să se imunizeze în cadrul Maratonului de vaccinare de la Timișoara. Se folosește serul Pfizer-BioNTech în cadrul Maratonului, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel