Colostrologia. Culoarea asociată cu luna naşterii tale

Angela Sabău |
Data publicării:

Te simți vreodată complet atras de o anumită culoare, de parcă nu-ți poți lua ochii de pe ea? Ar putea fi mai mult decât o simplă preferinţă, iar răspunsul poate fi aflat din colostrologie. Ce înseamnă asta? Află mai jos ce legătură are data naşterii tale cu culorile preferate.

Dacă ai o afinitate pentru astrologie şi semnificaţia culorilor, este posibil să te intereseze colorstrologia, o idee şi o carte care reunește culorile, astrologia, numerologia și trăsăturile personalității, de către astrologul și numerologul Michele Bernhardt.

În colorstrologie, fiecare lună de naștere și fiecare zi de naștere sunt asociate cu o culoare specifică. Culorile fiecare au anumite trăsături sau un anumit tip de energie sau vindecare care poate aduce un sentiment de echilibru în viața ta. Ideea este că dacă ai o idee despre aceste culori te poate ajuta să găsești acel echilibru. Te intrigă? Iată ce trebuie să știi despre colorstrologie.

Cum funcționează Colorstrologia

Culorile din colorstrologie nu au fost scoase din aer. În schimb, Bernhardt a creat un sistem complex pentru a determina culorile care sunt asociate cu fiecare zi de naștere pe tot parcursul anului. Ea a folosit cunoștințele sale de astrologie și numerologie și a analizat factori precum „unde era soarele când te-ai născut, care este planeta ta conducătoare și sub ce element te-ai născut - de exemplu, focul, pământul, aerul sau apa, și vibrația numerologică a zilei tale de naștere.”

Ea a asociat fiecare dintre acești factori cu o anumită culoare, apoi a amestecat aceste culori pentru a crea o altă culoare. De acolo, Bernhardt a asociat fiecare culoare cu numele și sistemul numeric al lui Pantone.

„Pe lângă utilizarea tuturor acestor lucruri, este un limbaj intuitiv și subtil”, spune Bernhardt, citată de byrdie.com. „Deci, această parte este de a face toate citirile pe care le-am făcut de-a lungul vieții mele. A fost o combinație a tuturor acestor lucruri și au ieșit aceste culori.”

Culorile sunt o modalitate interesantă de a gândi mai profund despre tine și poate chiar să înveți un lucru sau două. Dacă te-ai născut la sfârşitul lunii, vei dori să verifici atât culoarea lunii nașterii și culoarea lunii următoare.

„Cred că ceea ce este distractiv la carte este să căutați culorile care vă atrag și să citiți despre ce înseamnă acea culoare”, spune Bernhardt. „Pentru că atunci începi să descoperi lucruri despre tine și de ce s-ar putea să ai nevoie de acea culoare chiar acum în viața ta.”

Culorile ne spun cu adevărat ceva?

Reglarea culorilor poate oferi o perspectivă asupra lumii noastre interioare sau ceva de care am putea avea nevoie în viața noastră. „Privind și meditând cu adevărat sau contemplând culoarea, este ca și cum ai dezvolta o relație cu tine însuți”, spune Bernhardt.

Conceptul de colorstrologie poate atrage mulți dintre noi, mai mult decât astrologia, deoarece culoarea este o componentă atât de mare a vieții. Chiar dacă nu ne gândim în mod conștient la culoare tot timpul, este peste tot. S-ar putea să nu te intereseze astrologia, dar este posibil să fii cel puțin puțin inspirat sau afectat de anumite culori și poţi găsi colorstrologia mai potrivită sau mai accesibilă.

Indiferent dacă te gândeşti la ce culori îţi plac sau te gândeşti cum s-au schimbat culorile care ţi-au plăcut de-a lungul timpului, colorstrologia este o modalitate simplă de a înţelege culorile și să le foloseşti în viaţa ta.

Cum foloseşti culorile în viaţa ta

Odată ce îţi cunoşti culorile zilei de naștere și a lunii nașterii, vei fi mai conștient de ele și s-ar putea chiar să le cauţi şi să vrei să le introduci în viaţa ta.

Asta nu înseamnă că trebuie neapărat să-ți pictezi casa într-o anumită culoare. Din fericire, încorporarea culorii poate fi mult mai simplă și mai subtilă. Poate începi cu un nou ruj, un portofel sau un buchet de flori, sau chiar un imprimeu care încorporează acea culoare într-un fel.

„Vorbim despre energie subtilă și nu ai nevoie de mult pentru a avea un efect”, spune Bernhardt.

Chiar dacă alegi să nu incluzi aceste culori în viața ta, poate doreşti să acorzi mai multă atenție culorilor din jurul tău.

„Doar observând verdele care există atunci când suntem în natură, sau florile frumoase sau păsările”, spune Bernhardt. „Culoarea este peste tot.”

Nu vei simți întotdeauna o legătură puternică cu culoarea ta și este complet OK. Chiar dacă nu simţi culoarea, Bernhardt recomandă totuși să citeşti despre aceasta pentru a afla cel puțin un pic despre ceea ce reprezintă acea culoare.

„De exemplu, dacă ești o persoană căreia îi este greu să-și manifeste visele și ambițiile și evită într-adevăr culorile pământului, cum ar fi culoarea lunii ianuarie, atunci ai putea avea nevoie de ea”, spune Bernhardt. „S-ar putea să nu îţi placă, dar ai putea avea nevoie de ea.”

Continuă să citeşti pentru a afla culoarea lunii în care te-ai născut şi ce semnificaţie are:

Culori după luna nașterii

Ianuarie

Culoare: Caramel

„Culoarea lunii ianuarie ajută la manifestarea obiectivelor și aspirațiilor și susține caracterul practic”, spune Bernhardt.

Februarie

Culoare: Liliac pur

„Culoarea lunii februarie ne amintește că suntem cu toții conectați și încurajează detașarea”, spune Bernhardt.

Martie

Culoare: Fair Aqua (turcoaz)

„Culoarea lui Martie te conectează la intuiția ta și la sentimentul de încredere”, spune Bernhardt.

Aprilie

Culoare: Cayenne

„Culoarea lunii aprilie stimulează energia și curajul”, spune Bernhardt.

Citește continuarea pe Astrosens și află care este culoarea lunii nașterii tale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel