COMPONENȚA Grupului tehnico științific - cine sunt oamenii care decid TOATE RESTRICȚIILE impuse în România. DOCUMENTUL OFICIAL

Dana Lascu |
Data publicării:
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay
Anexa pagina 1
Anexa pagina 1
Anexa pagina 2
Anexa pagina 2
  • Covid-19. Foto: Pixabay
  • Anexa pagina 1
  • Anexa pagina 2

Componența Grupului tehnico științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a fost schimbată la începutul anului și anunțată ca o Anexă a Hotărârii nr 2 a CNSU. Iată cine sunt adică oamenii care decid TOATE restricțiile care sunt impuse în România: 

Raed Arafat a explicat, la Antena 3, că deciziile privind restricțiile impuse în România sunt discutate, dezbătute și a probate de  Grupului tehnico științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul țării. 

Componența acestui grup a fost modificată la începutul anului, prin Hotărârea nr.2 din 8 ianuarie 2021, emisă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Din ea fac parte, printre alții, reprezentanți ai Institutul Național de Statistică, din MInisterul Sănătății, de la  Institutul  Național Matei Balș, de la Ministerul Apărării, de la Ministerul Afacerilor Interne, de la Ministerul Educației și cel al Transporturilor, inclusiv de la Aeroporturi. 

Iată lista cu oamenii care formează acest grup: 

 

DOCUMENTUL COMPLET POATE FI DESCĂRCAT DE AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel