Consilier județean bolnav de COVID-19, la ședinţa Consiliului Județean din Tulcea. Poliția s-a autosesizat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ionel Racheleanu. Foto: Facebook
Ionel Racheleanu. Foto: Facebook

Un consilier județean din Tulcea, care trebuia să se afle în izolare, având COVID-19, s-a prezentat vineri la ședința de consiliu. Ionel Racheleanu avea de la DSP adeverință ca să se ducă la spital pentru tomografie.

Ionel Racheleanu, consilier județean din Tulcea, a ieșit din carantină pe baza unei adeverințe emise de Direcția de Sănătate Publică (DSP), motivând că ar trebui să ajungă la Spitalul Județean pentru a-și face o tomografie.

Însă, consilierul județean s-a oprit, pe drumul spre spital, la ședința de consiliu, chiar dacă a fost rugat să părăsească sala.

Ionel Racheleanu a refuzat să plece din sala de ședințe, spunând că mai are „doar o zi de izolare” și „nu transmite viruși”. După ce s-a certat cu președintele Consiliului Județean, consilierul a părăsit sala. 

Poliția s-a autosesizat

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la faptul că un bărbat din comuna Jijila, județul Tulcea, nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, vă facem cunoscut faptul că polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, urmând a fi efectuate cercetări în scopul clarificării situatiei de fapt si a dispunerii măsurilor conform constatărilor” a anunțat IPJ, conform tulceanoastră.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel