Constanţa. Reputat oncolog turc, consultaţii GRATUITE bolnavilor de cancer

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Medicină
Medicină

Profesorul Meral Gunaldi, doctor oncolog la Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia, revine în România pentru a oferi gratuit o a două opinie medicală bolnavilor de cancer, consultaţiile urmând a fi acordate sâmbătă, 10 noiembrie 2018, la Constanţa.

Potrivit unui comunicat de presă al Medical Park România, scopul vizitei oncologului turc în România este de a înţelege metodele de diagnosticare şi tratament şi de a-i sprijini pe pacienţii români, atunci când nu se găseşte o soluţie medicală în ţara lor.

Pacienţii, faţă în faţă cu oncologul turc

"Va fi o întâlnire faţă în faţă cu pacienţii români, iar prof. Meral Gunaldi îşi propune să le ofere pacienţilor consultaţi cea de-a doua opinie medicală, pentru bolile lor. Sinceritatea medicului în privinţa pacienţilor oncologici are o influenţă foarte mare asupra succesului tratamentului. Convingerea şi încrederea sunt foarte importante pentru continuarea tratamentului, fapt pentru care medicul comunică mereu cu pacientul. Un medic sincer şi bun vede şi evaluează fiecare pacient separat. Medicina turcă se caracterizează prin tehnologia de ultimă generaţie şi urmăreşte îndeaproape noile inovaţii în domeniu, pentru a le implementa în spitalele noastre", se arată în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel