Coordonatori de transplant din România la București. Invitații speciali ai Reuniunii

Adisa Codruț |
Data publicării:
Operație de transplant
Operație de transplant

Concluziile întâlnirii coordonatorilor de transplant din România vor fi prezentate marți, 12 noiembrie. La eveniment vor fi prezenți doi invitați speciali.

Coordonatori, transplant. "Provocările și realizările în aplicarea strategiei Ministerului Sănătăţii de dezvoltare a activităţii de transplant în România, creşterea numărului de donatori prin implementarea Programului Naţional de Transplant în toate spitalele judeţene de urgenţă din ţară, acreditarea unităţilor sanitare pentru activitatea de prelevare organe, ţesuturi şi/sau celule şi instruirea personalului medical în această activitate", au fost subiectele abordate la reuniunea coordonatorilor de transplant din România.

Concluziile întrevederii vor fi prezentate mâine, 12 noiembrie, de la ora 12.30, Crowne Plaza, într-o conferință susținută de Agenția Națională de Transplant.

Invitati speciali al evenimentului sunt Prof. Dr. Francis Delmonico, unul din cei mai cunoscuţi experţi mondiali în transplant, directorul medical al Băncii de Organe din New England, fost președinte Societatea de Transplant și United Network of Organ Sharing și Igor Codreanu, Directorul Agenției de Transplant din Republica Moldova. Prof. Dr. Francis Delmonico este profesor și doctor în științe medicale la Harvard Medical School și Director Emeritus al Clinicii de transplant renal Massachusetts General Hospital, în același timp, un sprijin și susținător real al activităţii de transplant din România, potrivit unui comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel