Dr Radu Zamfir, directorul ANT: Adevărul despre transplant, la Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Radu Zamfir, directorul executiv al ANT. Foto: DC Medical
Dr Radu Zamfir, directorul executiv al ANT. Foto: DC Medical

Directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant (ANT), dr Radu Zamfir, vine la Interviurile DC Medical, astăzi de la ora 19.00 pentru a elucida mituri legate de transplant. Se pot sau nu vinde organe, ce pățesc cei care încearcă așa ceva și cum se face de fapt Transplantul în România? Emisiunea va fi transmisă pe pagina de Facebook și canalul de Youtube al DC Medical.

Mai multe mituri au învăluit activitatea de transplant: că se pot vinde organe online, e doar unul dintre ele și cel mai des propagat. 

Dr Radu Zamfir, Directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant vine la Interviurile DC medical și explică exact cum se face transplantul în România, care sunt rigorile programului de transplant și dacă pot cu adevărat să fie vândute organe ca-n filme.

Este prelevarea de organe o activitate care poate fi desfășurată prin apartamente obscure, așa cum vedem în filme? Se pot vinde organele online? Și ce pațesc cei care încearcă o astfel de „afacere" periculoasă?

Toate acestea, dar și informații de ultimă oră despre Transplantul românesc, aflați la ora 19.00, în ediția specială a Interviurilor DC Medical, care va fi transmisă pe pagina de Facebook și canalul de Youtube al DC Medical.

Emisiunea va putea fi următită ulterior și aici. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel