Urmărește dezbaterea live

Cori Grămescu, de urgență la spital: Îmi pierdusem vederea cu ochiul drept

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cori Gramescu. FOTO Instagram @ Cori Gramescu.png
Cori Gramescu. FOTO Instagram @ Cori Gramescu.png

Cori Grămescu a ajuns la Urgențe cu probleme de văz și vorbire.

Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a trecut prin momente dificile, în privința sănătății, o situație care i-a dat extrem de mult de gândit: pierderea vederii cu un ochi, dar și probleme de vorbire.

Momentul deloc plăcut a venit după o perioadă foarte aglomerată a acesteia, cu multiple activități, întâlniri de afaceri, dar și probleme personale.

Partea bună este că și-a revenit, mai mult, Cori consideră că acest episod a trezit-o la realitate și a repus-o pe un făgaș ceva mai liniștit, în care să se regăsească și să acorde mai multă atenție propriei persoane.    

”Recharge, reset, redo. Acum mai bine de o săptămână eram la camera de gardă, după ce într-un meeting îmi pierdusem vederea cu ochiul drept și nu îmi mai găseam cuvintele să mă exprim normal. Fusese un orizont de o oră în care capul meu, așa cum îl știam, nu mai funcționase chiar bine.

Episodul venea după o perioadă cumplită de muncă, multe nemulțumiri personale, sentimentale, profesionale și foarte multă neglijență față de mine însămi.

Prea puțin somn, prea multe frământări, prea puțină sinceritate față de mine însămi, mă forțasem și mă împinsesem până dincolo de limite.

Tura asta am scăpat ușor, nu am rămas cu sechele de niciun fel, dar m-a trezit rapid la realitate. Sunt venită în Apuseni de aproape o săptămână și azi văd primii oameni.

Izolarea asta profundă în natură mă ajută să mă încarc și să odihnesc și mi-am luat o perioadă pentru mine, ca sa îmi reconfigurez planul 'măreț' de până acum.

Ce vreau să spun cu asta e să aveți grijă de voi. Lăsați deoparte presiunea, construcțiile astea artificiale despre ce trebuie sau nu trebuie să fie, pentru că în realitate, viața e simplă”, a scris Cori Grămescu pe Instagram.

Cori Grămescu: Nu e ușor, nu e nici măcar plăcut

”Nu avem nevoie de mare lucru să fim fericiți, dacă suntem sinceri cu noi înșine și trăim așa cum simțim. Nu avem nevoie de mulți oameni in jur, dacă cei câțiva de lângă noi sunt deschiși, loiali si sinceri. Nu ne trebuie prea multe dacă noi suntem sinceri și aliniați cu propriile noastre valori și credințe.

Și da, câteodată e nasol să îți dai seama că tocmai tu însuți erai cel nasol în toată ecuația, dar fiecare astfel de realizare te ajută sa evoluezi, să repari, să crești și să mergi mai departe.

Nu e ușor, nu e nici măcar plăcut, dar fiecare astfel de conștientizare te poate ajuta să devii din ce în ce mai mult ceea ce ești, conștient și liber.

Viața asta, în simplitate, onestitate și autenticitate e cea care ne conduce spre înflorire spirituală și mulțumire.

Și atunci se aliniază și se repoziționează multe comportamente, așteptări și planuri de viață”, a mai scris celebra antrenoare de fitness.

Vezi și: Cori Grămescu, despre depășirea stărilor emoționale: Pune accent pe respirația profundă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel