Coronavirus. Adrian Ionel, UNIFARM: Ce cantitate de măşti şi dezinfectanţi ajunge în România

Adrian Ionel, director general al UNIFARM a vorbit despre cantităţile de produse care vor fi puse pe piaţă în contextul coronavirusului.

 

Adrian Ionel a spus care este cantitatea de materiale pe care UNIFARM a comandat-o în contextul coronavirusului, produse care urmează să ajungă pe piaţă în cel mai scurt timp posibil.

"La Unifarm am încheiat două contracte, zilele următoare trebuie să facem plata pentru aceste produse şi să fie livrate la sfârşitul săptămânii viitoare. Contracte pentru măşti de patru tipuri şi dezinfectanţi. Cinci, poate chiar şase milioane de măşti şi 25 de tone de dezinfectanţi.

În afară de aceste lucruri vor mai veni, suntem în negociere şi pentru alte materiale specifice lucrului: mănuşi de protecţie, combinezoane şi alte astfel de produse", a declarat presei Adrian Ionel, director UNIFARM, înaintea unui eveniment organizat de DC MEDIA GROUP la care participă, noteaza DCNews.

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, organizează la data de 27 FEBRUARIE 2020, "HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel